1. Update: Zapdos vanaf vandaag te vangen in Pokémon Go

Update: Zapdos vanaf vandaag te vangen in Pokémon Go

Update: Moltres wordt vandaag vervangen door Zapdos en zal een week lang beschikbaar zijn via raids. Lugia is nog steeds te vangen.

Origineel bericht: Moltres is vanaf vandaag verkrijgbaar in Pokémon Go tot volgende week woensdag.

Articuno is vanaf vandaag niet meer te vinden. In plaats daarvan is nu Moltres te vangen in Pokémon Go. De legendarische Pokémon is net als Articuno beschikbaar via raids en day zijn tot woensdag 9 augustus, waarna Zapdos zal verschijnen.

Houd deze link in de gaten om te zien wanneer de legendarische vogels precies verschijnen en verdwijnen. Bekijk hier het eerdere nieuws over de legendarische vogels in Pokémon Go.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • heb geen articuno gezien :') Sowieso zijn alle raids waar ik geweest ben solo-quests geweest hahahaha. 't Idee is leuk tho :P

  • Dan ben ik benieuwd in welk gehucht jij woont, hier in de buurt stond het centrum helemaal vol met Articuno en Lugia

  • Ik woon in Drenthe, dus de opkomst daar zou laag zijn zou je zeggen. Toch hebben we met Lugia en Articuno vaak genoeg >70 man bij elkaar gekregen.

  • Ik ben blij dat er een spelletje beschikbaar is, waardoor jullie weer eens van de zolderkamer afkomen jongens ;)    Persoonlijk: dat dit leuk gevonden voor mensen boven de 12 levensjaren, weet me dagelijks weer te verbazen. Ieder zijn ding natuurlijk :P

  • @rw1 @Ronburgundy2606 Ik woon in Drenthe en Overijssel (Emmen en Zwolle), heb ook maar 1 Lugia gezien en 2 Moltres op dit moment haha

  • al 1 mogen vangen, ging stuk makkelijker dan Lugia

  • In the pocket! Kom maar op met Zapdos! ;D

  • Vanavond Zapdos en Lugia beiden gevangen! Was een grote groep bezig in het dorp hier vlakbij. Top zo. Nou wachten op Mewtwo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren