1. Flinke speelsessies van Wolfenstein 2: The New Colossus - Gameplay

Flinke speelsessies van Wolfenstein 2: The New Colossus - Gameplay

In drie gameplayvideo's toont Bethesda verschillende levels en situaties in Wolfenstein 2: The New Colossus.

In de video's worden diverse levels getoond. In de eerste video wordt het openingslevel getoond, het tweede level toont de Roswell-missie en de laatste video is een eindbaasgevecht. Logischerwijs bevatten de video's spoilers.

Wolfenstein 2: The New Colossus komt op 27 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zouden er nog missies zijn die nog niemand gezien heeft als de game uit is? Ik kijk in ieder geval niets meer, er wordt teveel gespoiled.

 • Ik krijg er een Shadow of War gevoel bij. Seasonpass aansmeren en te veel filmpjes tonen.

 • Volgens mij komt er geen seasonpass, dit was ook niet het geval bij the new order.

 • Robskeee er zijn al 3 dlc's aangekondigd, samen met een season pass.

 • Dat wist ik niet, slechte zaak. Waarom niet gewoon een stand-alone dlc als The new Order had…

 • Als de dlc's van het niveau van bvb the witcher 3 zijn, heb ik weinig reden tot klagen.

 • Ik kijk echt uit naar Wolfenstein: the New Colossus en Shadow of War, maar als ze nog meer spoilen met hun vele live streams en gameplay-video's maken ze me stilaan ongerust. Wanneer ze iets te overduidelijk willen verkopen gaat 't meestal mis. In elk geval, we zullen moeten afwachten en spoilers proberen te vermijden, en vooral hopen dat die games de moeite worden!  Ruwe vergelijking: doet me denken aan Piraten van de Kaaimaneilanden: Salmonella's Wraak, daarbij had je ook een preview in de bioscoop (met de beste scene) en de film was (naar mijn mening) écht bagger.

 • @Robskee, wat een onzin om iets op voorhand al slecht te vinden terwijl dit bedrijf een uitstekend track reckord heeft.

 • Oke sorry.

 • Ik snap dat niet elke game realistisch hoeft te zijn. Is ook prima. Maar dat bij dit soort games, alsmede de CoD's en Battlefields van deze wereld, je iemand nog steeds op slag dood krijgt door een mes in zijn rug te gooien (Filmpje 2, 13.45), is een beetje belachelijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren