1. Konami brengt nieuwe trailer PES 2018 uit

Konami brengt nieuwe trailer PES 2018 uit

Konami heeft een nieuwe trailer voor Pro Evolution Soccer 2018 uitgebracht.

In de nieuwe trailer van PES 2018 zijn fragmenten te zien van de wedstrijd tussen Argentinië tegen Brazilië die plaatsvond op 9 juni 2017, maar dan in de grafische kwaliteit van PES 2018.

PES 2018 wordt naast op PlayStation 4 en Xbox One ook nog beschikbaar gesteld op PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Twee dagen geleden werd de game uit open bèta gehaald.

PES 2018 zal verkrijgbaar zijn vanaf 12 september. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Ze moeten de cover veranderen als Neymar naar PSG gaat. Leuk dat ze eindelijk de licentie van Argentina hebben. Messi ziet er erg goed uit. Met tattoo en al. Heb er zin om PES 2018 te spelen.

 • Licenties zijn geen issue, daarvoor hebben we een option file. Fifa zal altijd beter verkopen omdat het een mainstream game is. Pes gameplay is niet te evenaren. De beta speelde heerlijk. Manier van passen, schieten gamespeed etc. Apart ook dat ze nu met een nieuwe trailer komen bij insidegamer. En de online beta niet eens bespreken. Kunnen een voorbeeld nemen aan gamekings. Die doen dat wel, en alle overige sites ook.

 • Die cover is in europa enkel met Suarez erop. Net zo`n enge vent overigens. Transferperiode loopt tot 31 augustus. Dus zal op release via een patch alles bijgewerkt worden. Zeker zin in deze game. Moet er wel bij zeggen dat er in de online beta echt veel noobs waren. Ik heb zo`n 50 potjes gespeeld en verloor er geen een! Dus maybe zijn hier mensen die me willen uitdagen op de ps4?

 • Ziet er goed uit! Vind 't alleen wel een beetje veel weg hebben van de 2017-editie. En ook wel van de 2016-versie, nu ik er zo over nadenk. En die van 2015. En 2014. 2013, 2012, 2011 en 2010 lijken er ook nog wel aardig veel op. Maar goed hoor!

 • PES 2018 speelt volgens iedereen 100% anders…
  En 2010-2014 zijn ook zeker anders te noemen dan 2015-2017.

 • Goede trol-poging.  OT. Na het verschikkelijke FUT nieuws van Fifa18 word het dit jaar PES. Dit ziet er prima uit en heb de beta al gespeeld en dat was ook meer dan prima. Het word tijd dat Konami beloont word voor het harde werk en dat EA eens een keer drastische verbeteringen gaat doorvoeren op het gebied van starheads, gameplay en offline spel opties (zoals Carrière) wat dit jaar wederom niet gaat gebeuren.

 • haha wat een onzin vertel jij. Ik denk dat je meer van FIFA houd aangezien je reactie hierop? PES maakt echt weer goede stappen elk jaar!

 • Oh, ja. Elk jaar speelt het ongelooflijk anders, want dit is nieuw en dat is nieuw!
  Guess what? PR-bullshit. Je denkt het eerst vast wel te merken, maar uiteindelijk spelen ze allemaal bijna precies hetzelfde en heb jij weer 60 euro betaald… :lol:  Alle updates in de laatste 7-8 (!!!) games zouden in een enkele DLC kunnen worden toegevoegd.  FIFA is een precies even zielig geldgraai middeltje.

 • Wat was dat dan voor FIFA-FUT- nieuws? Link?  Ik ben ook erg blij met PES 2018. Ik heb de beta gespeeld en die was al prima, terwijl het slechts de E3 build was.

 • Uiteraard. Je was blij met het vorige deel en dat speelde precies hetzelfde. Logischerwijs heb je er nu dan ook niets op aan te merken.

 • Jij snapt het gozer. Maar wat ik al zeg. Fifa zal altijd beter blijven verkopen. Ze hebben zoveel meer geld. Maken super veel reclame ervoor. Kan Konami niet tegenop. Ook niet de vieze manier hoe ze alle licenties hebben weggekocht. Feit blijft wel dat Pes veel meer diepgang heeft. De manier van passen, voorzetten, schieten etc. In fifa voelt het gewoon te geregiseerd de manier van passen. Pes vergt veel meer skills en diepgang. Mede daardoor is fifa ook populairder. Meeste gamers zijn gewoon mainstream gamers. En willen zich niet verdiepen in de diepgaande gameplay van pes.

 • Dan heb je duidelijk de online beta niet gespeeld. Echt een wereld van verschil als je hem vergelijkt met pes 2017. Pes was kwa snelheid, schieten en passen te snel en meer arcade. Pes 2018 komt het echt aan op diepgang en skills. De voorzetten die je in pes 2017 gaf en die van de zijkant op je hoofd viel, was hij 9 van de 10 keer vaak op goal. Nu is het veel moeilijker om goed te timen etc etc

 • @baron1868  Aurora is een trol die af en toe zijn grot uitkomt om hier te gaan trollen………….niet teveel tijd en aandacht aan besteden ;)

 • Als je het over fifa hebt heb je gelijk. Pes vernieuwd elk jaar vele malen meer dan de fifa games.

 • Tsja, ik heb nou eenmaal het karakter dat ik me erger aan dat soort mensen. Is pes je ding niet, prima! Speel lekker Fifa dan. Maar ga geen onzin lullen.

 • De beta gespeeld en ik vond het schieten en passen juist weer te makkelijk. Net als vorig jaar. Vooral het scoren gaat echt te makkelijk met finesse shot. Dacht meteen: dit breekt het spel. Vorig jaar na een aantal maanden PES 2017 ingeruild voor FIFA. Tja, met fifa had ik meer lol uiteindelijk. Scoren is voor mij moeilijker en ik heb het idee dat ik met fifa meer verschillende manieren van schieten en passen kan uitvoeren. Bij pes is het vooral dat contextual shooting…  Fifa is bepaalde gedeeltes zeker onrails. Pes net zo. Bij beta van pes had ik het gevoel dat het dus weer te makkelijk wordt. Ben benieuwd naar FIFA demo. Ik ben bang dat ik dit jaar geen voetbalgame koop, misschien pas ergens in februari in de aanbieding.

 • Nou van Persie, ben het totaal niet met je eens. Buiten de 16 meter scoor je echt niet zo makkelijk. En er binnen scoor je als je genoeg tijd krijgt, maar dat is in reallife ook! Wat ik al eerder zei, veel noobs waren er in de beta ook. Pes is totaal niet on rails. Elke aanval is gewoon weer anders. Maar ik daag je uit 14 sept of eind augustus de offline beta tegen mij te spelen via shareplay. Speel je op de ps4? Zo ja, dan ontvang ik graag je psn naam. Want de keepers zijn gewoon zeer goed. De ballen voorgeven van de zijkanten in pes 2018 zijn dus echt niet zoals in pes 2017. In pes 2017 waren deze overpowered, in pes 2018 totaal niet. En van de 50 potjes die ik gedaan hebt, slechts een blunder van de keeper. Maar ja, in reallife gebeurd het ook wel eens. Dus realistisch.

 • Effe nog melden dat bij zowel FIFA als PES beide werken in periodes.
  Ze werken aan een game voor 3 jaar en geven ondertussen een alpha uit onder een andere naam.
  Daarom is het ook de truc slechts een deel te spelen in de zoveel jaar.
  PES 2018 belooft weer zo'n héle update te worden. Dit zijn niet mijn woorden, of PR-managment…dit zijn de woorden van de devs zelf, nog voordat PES 2017 uitkwam én de pers die het al gespeeld hebben.
  FIFA 18 is gewoon weer zo'n kleine alpha van FIFA 20 ofzo, aangezien het amper is aangepast in vergelijking met 17.

 • Ea sports is een lui kut bedrijf. Die engine werkt lelijk bij Fifa. Elke fifa voelt gewoon altijd hetzelfde aan. Dat is toch wel triest. Maar ja, de kuddedieren kopen het toch wel. En dit weet ea sports ook.

 • Tjah , je hebt ook maar 2 voetbalgames en veel mensen kopen alleen Fifa en Cod voor hun console waar ze een hele jaar zoet mee zijn. Laat ze toch lekker ;).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren