1. Vanaf 8 augustus Overwatch Summer Games weer van start

Vanaf 8 augustus Overwatch Summer Games weer van start

Net als vorig jaar houdt Blizzard tussen 8 augustus en 29 augustus de Overwatch Summer Games.

Spelmodus Lúcioball heeft daarbij wat aanpassingen gekregen. Spelers kunnen nu voor rankings spelen. Daarnaast is er een nieuwe map speelbaar die in Sydney gelegen is. Samen met de map in Rio biedt de spelmodus nu dus twee mapkeuzes. Ook is de balans verbeterd door de kracht van Lúcio's ultimate power wat terug te dringen. Waar dit voorheen de bal meteen naar de speler bracht, is het effect nu alleen dat Lúcio sneller beweegt en makkelijker springt.

Blizzard heeft ook nieuwe skins toegevoegd die te verzamelen zijn door credits in te wisselen. Credits zijn te winnen tijdens de Summer Games. De legendary skins zullen 3.000 credits kosten, epic skins 750 credits, rare tier skins 225 credits en common tier skins 75 credits. Voor een derde van deze prijzen zijn ook de skins van de Summer Games van vorig jaar te kopen.

Lúcioball is een Rocket League-achtige modus waarbij spelers in teams van drie proberen te scoren door de bal in het doel van de tegenstander te smijten. Lúcioball is alleen maar speelbaar tijdens de Summer Games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Misschien ook wel interessant; de oude legendary skins (dus die van vorig jaar) kunnen nu ook gewoon weer behaald worden. Daarnaast kan je deze ook kopen voor de oude prijs van 1.000 coins.

  • Oude events skins moeten ze lekker in de loot boxes gaan stoppen. Mag wel eens na een jaar.

  • Staat ook in het artikel ;)

  • als ik Nihon Genji dit jaar niet krijg, dan…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren