1. Ondersteuning Xbox-controllers en fps-modus in nieuwe PU Battlegrounds-patch

Ondersteuning Xbox-controllers en fps-modus in nieuwe PU Battlegrounds-patch

Deze week wordt een patch uitgebracht voor PlayerUnknown's Battlegrounds die ondersteuning voor Xbox-controllers biedt en een nieuwe first-person modus toevoegt.

Na de patch kunnen spelers dus een controller gebruiken. In de first-person modus heb je enkel de optie om in first-person rond te lopen, wat het spel nieuwe uitdagingen geeft.

Langdurige autoritten zullen ook een stuk vermakelijker gaan worden. De patch geeft auto's een toeter die bestuurders kunnen gebruiken door op de linker muisknop te klikken tijdens het rijden. Deze toevoeging blijkt enorm welkom te zijn onder spelers.

Andere aanpassingen en extra's zijn een nieuwe rifle, nieuwe gezichtsmodellen en haarstijlen en een dynamischer geluidsniveau afhankelijk van de locatie van de tegenstander.

PlayerUnknown's Battlegrounds is nu te spelen als Early Access-titel op Steam en komt later dit jaar uit op Xbox One. Een PS4-versie is nog niet aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren