1. The Witcher-kleurboek vanaf 1 november te koop

The Witcher-kleurboek vanaf 1 november te koop

Uitgever Dark Horse heeft een kleurboek in The Witcher-thema gemaakt dat vanaf 1 november aan te schaffen is. Het is een kleurboek voor volwassenen. Dark Horse Comics en CD PROJEKT RED maakten dit op Twitter bekend.

Het kleurboek zal bij verschillende retailers over de hele wereld te koop zijn. De prijs zal 14,99 dollar bedragen, wat neerkomt op ongeveer 12,60 euro.

Bekijk hieronder het officiële Twitterbericht. Als voorproefje tonen we de enige kleurplaat die tot nu toe onthuld is: Geralt die aan het badderen is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • haha geweldig :D

  • Een kleurboek voor volwassenen? Hier kan ik me echt niks bij voorstellen. Wie wilt er nu plaatjes inkleuren? Beetje apart als je het mij vraagt. Hadden ze niet beter een tof concept art boek uit kunnen brengen ofzo?

  • Volgens mij zijn er best veel 'ouderen' die kleuren als ontspanning zien net als puzzelen bijvoorbeeld. Ik denk alleen niet per se dat die doelgroep matcht met de The Witcher doelgroep, maar wie weet ;)

  • Of ze spelen in op de trend dat men later volwassen wordt, ofwel de infantilisering van de maatschappij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren