1. Persona Q2 aangekondigd voor Nintendo 3DS

Persona Q2 aangekondigd voor Nintendo 3DS

Atlus heeft Persona Q2 aangekondigd voor Nintendo 3DS met een officiële website.

Op de officiële website gaat de titel samen met het Phantom Thieves-logo uit Persona 5.

Er is nog niet bekend of de game zich aansluit bij het verhaal van Persona 5. Ook is er geen releasedatum van deze game aangekondigd.

Persona 5 werd in april dit jaar uitgebracht voor PlayStation 4. Recentelijk is ook bekendgemaakt dat er een Persona 5-anime op komst is, die in 2018 zal lanceren in Japan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Ook de vita kreeg nog wat games.
  De 3DS was de best verkochte console afgelopen week in Japan(Dragon Quest lanceerde)
  met 140k tussen alle varianten en toevallig zijn de verkopen van de 3DS dit jaar 140k hoger dan op dit moment in 2016. Wanneer gaat de 3DS stoppen met verkopen? We zullen het zien.

 • Goed verhaal

 • En interessant! :)

 • Goede reactie, maar de 3DS is een Handheld

 • Ook een handheld concurreert met consoles. De 3DS is momenteel marktleider in gaming land.  Maargoed de 3DS stopt pas met verkopen wanneer Nintendo en third party massaal over stappen naar de Switch. Duurt niet lang meer.

 • Persoonlijk denk ik dat de 3DS nog wel een tijd naast de Switch blijft bestaan. De 3DS is een goedkope handheld en de Switch is relatief duur.  De switch verkoopt goed en heeft een goede userbase, maar daar staan nog veel meer 3ds apparaten tegenover. Vooral voor ontwikkelaars van goedkopere games is de 3DS markt voorlopig nog wel interessant, lijkt me.

 • Zover ik heb begrepen valt dat nog wel tegen. Het schijnt dat ontwikkelen voor Nintendo's handhelds lastiger is (technisch gezien) dan bijvoorbeeld voor een PS4 of X1. Het enige is dat je tijd kan winnen op details van de 3DS.  OT: ben benieuwd waar deze game naartoe gaat. Persona is de laatste tijd wel vaker een andere weg ingeslagen (veelal positief ook nog), en het is goed te horen dat de serie steeds meer liefde krijgt :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren