1. Gears of War 4-update introduceert nieuwe maps

Gears of War 4-update introduceert nieuwe maps

In een update voor Gears of War 4 zijn twee maps aan de game toegevoegd.

De eerste map, Forge Blitz, is een vernieuwde versie van de al bestaande Forge map. Volgens de ontwikkelaar is Forge Blitz "sneller, meer tactisch en intenser". De alternatieve ingangen naar de Control Room zijn verwijderd en de hoeveelheid lege ruimte is verminderd. De tweede nieuwe map is Canals, een klassieker uit de eerste Gears of War voor de Xbox 360. In deze versie ervan zijn de graphics geüpdatet en nog wat andere kleine veranderingen toegepast. Spelers met Season Pass kunnen de maps nu al spelen en krijgen twee keer zoveel ervaringspunten als normaal.

Ook zijn er in augustus meer credits te winnen voor het eerste gewonnen potje van de dag. Normaal leverde dat 100 credits op, maar dat is verhoogd naar 500 credits.

Later deze maand worden nog twee nieuwe events aan de game toegevoegd. Op 18 augustus komt er een nieuwe Horde-variant uit en op 25 augustus is de One Shot One Kill modus voor Canals beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Zo jammer, een groot gedeelte van de DLC maps zijn of remakes van oudere spellen, of zoals deze maand een heruitgave van een map van Gears 4… Het ontbreekt een beetje aan originaliteit.

  • En 5 euro voor 1 map. Nee dank je

  • Gears 4 heeft iedere maand een update en hoe inconsistent IG is besluiten ze sporadisch dit als nieuws item te presenteren deze ene maand. Bravo!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren