1. Tien wagens van Ferrari in Project Cars 2

Tien wagens van Ferrari in Project Cars 2

Er zitten tien auto's van het merk Ferrari in Project Cars 2. Dit in tegenstelling tot de eerste Project Cars, waar geen Ferraris in zaten.

Het gaat om de volgende wagens van Ferrari: de 1967 330 P4, de 365 GTB4 Competizone, de F333 SP, de F50 GT, de Enzo Ferrari, de 488 GT3, de 1998 288 GTO, de 1989 F40LM en de LaFerrari. De auto's zijn in onderstaande trailer te bewonderen.

Game director Stephen Viljoen is enthousiast over de toevoeging: "De nummer één vraag die we van spelers na Project Cars 1 kregen is of ze auto's van Ferrari konden verwachten in een vervolg. We zijn trots en erg blij dat we dit legendarische merk naar de franchise kunnen brengen. Het was onze prioriteit om de feeling en de prestaties van de wagens naar de game te vertalen."

Project Cars 2 komt op 22 september uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren