1. Ico-achtige game Hob van Torchlight-makers krijgt releasedatum

Ico-achtige game Hob van Torchlight-makers krijgt releasedatum

Een releasedatum van de action-adventure game Hob is bekendgemaakt. De game zal vanaf 26 september verkrijgbaar zijn. De makers van Torchlight 1 en Torchlight 2 hebben de releasedatum voor Hob bekendgemaakt via onderstaande trailer. Hierin worden enkele aspecten van de gameplay getoond. Het spel heeft na lange tijd een releasedatum, nadat het aanvankelijk gepland stond voor 2016.

In Hob gebruikt het hoofdpersonage een mechanische arm, die gebruikt wordt voor het bereiken van platforms, het oplossen van puzzels en gevechten. De trailer demonstreert een aantal voorbeelden hiervan.

Runic Games beweerde eerder dat Hob geïnspireerd is door games als Ico en Shadow of the Colossus. Net als in die games wordt de speler in de wereld van Hob gegooid zonder enige informatie en zijn er geen dialogen aanwezig.

Hob wordt uitgebracht op pc en PS4 en zal 19,99 euro kosten. Op beide platforms kunnen gebruikers de game alvast aanschaffen met 10% korting. PS Plus-bezitters krijgen zelfs 20% korting op een pre-order in de PlayStation Store.


Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Ik heb me behoorlijk vermaakt met de Torchlight reeks. Benieuwd wat dit gaat brengen. Heel lang geleden ooit een trailer van gezien en vervolgens niets meer van gehoord en nu staat hij ineens vlak voor de deur.

  • Ik was deze game alweer vergeten. Maar het ziet er nog steeds leuk uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren