1. Nieuwe beelden Life is Strange: Before the Storm getoond

Nieuwe beelden Life is Strange: Before the Storm getoond

Het Life is Strange-kanaal op YouTube heeft een nieuwe gameplaytrailer geplaatst van Life is Strange: Before the Storm.

In de trailer is het hoofdpersonage Chloe te zien die wakker wordt in haar kamer. Vervolgens verkent ze haar kamer en de rest van het huis en krijgen kijkers voorbeelden te zien van de mogelijke acties en interacties met de objecten in de game. De tweede helft van de trailer toont een ontmoeting tussen Chloe en David Madsen, een ander terugkomend personage in de serie.

Before the Storm is een prequel van de game Life is Strange, die in 2014 uitgebracht is, en speelt zich drie jaar voor het verhaal van die game af. Before the Storm vervangt het tijdreissysteem uit de eerste game voor het nieuwe Backtalk-systeem. Dit geeft de speler bepaalde keuzes tijdens conversaties die zowel positieve als negatieve gevolgen kunnen hebben.

Life is Strange: Before the Storm wordt niet ontwikkeld door Dontnod Entertainment, maar door Deck Nine Games, de ontwikkelaar van onder anderen Ratchet: Gladiator.

De game bestaat uit drie episodes. Episode 1: Awake is verkrijgbaar vanaf 31 augustus op PS4, Xbox One en pc. Van de andere episodes is nog geen specifieke releasedatum bekend. Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren