1. De bonuslevels van Sonic Mania zijn lekker nostalgisch - Gameplay

De bonuslevels van Sonic Mania zijn lekker nostalgisch - Gameplay

In een nieuwe gameplaytrailer van het aankomende Sonic Mania laat Sega de bonuslevels uit de game zien.

In de beelden is te zien dat de bonuslevels, net als de oude tweedimensionale Sonic-games, een grof 3D-uiterlijk krijgen. Hierin moeten SOnic, Tails en Knuckles blauwe objecten verzamelen. Zodra deze objecten zijn aangeraakt, worden ze rood. Wanneer ze dan nogmaals worden aangeraakt, eindigt het level. Door bonuslevels uit te spelen ontvangt men een zilveren medaille, en alle blauwe objecten en ringen verzamelen levert een gouden medaille op.

Daarnaast zijn er ook 'speciale' levels, waarin spelers een UFO moeten achtervolgen om een Chaos Emerald voor zich te winnen. Ook hier moeten onderweg weer blauwe objecten verzameld worden. Tot slot toont de video een time attack-modus waarin spelers zo snel mogelijk het einde van levels moeten bereiken. Hun eindresultaat komt op een online leaderboard te staan.

Sonic Mania is vanaf 15 augustus verkrijgbaar voor pc, Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Can't wait!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren