1. For Honor: Season 3-trailer onthuld

For Honor: Season 3-trailer onthuld

Ubisoft heeft een trailer uitgebracht waarin de inhoud van het derde seizoen van For Honor, genaamd Grudge & Glory, wordt belicht.

Grudge & Glory zal een aantal grote toevoegingen doen aan het spel. Zo zijn er twee nieuwe speelbare personages, namelijk de Highlander en de Gladiator. Ook bevat For Honor: Season 3 twee nieuwe maps, genaamd Sentinel en Viking Village, en een één-tegen-één modus.

De dlc is beschikbaar vanaf 15 augustus. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van For Honor te bieden heeft. For Honor is beschikbaar op PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Lijkt me nog steeds een grappige game om eens op te pikken maar wordt dit wel gespeeld? Als ik de verhalen zo lees krijg ik een beetje het gevoel dat deze game relatief snel was uitgestorven.

  • Nog wel voldoende spelers aanwezig voor een online potje, en er komen een hoop spelers terug door de nieuwe DLC

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren