1. PvP-modus voor Nioh eindelijk toegevoegd via update

PvP-modus voor Nioh eindelijk toegevoegd via update

Nioh heeft een PvP-modus gekregen via een gratis update.

De PvP-modus werd al beloofd voordat de game verscheen, maar liet vooralsnog op zich wachten. Nu versie 1.16 uit is kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in de game.

In de PvP-modus worden alle gear en skills automatisch geherbalanceerd, waardoor spelers afhankelijk zijn van hun eigen kunnen in plaats van stats. Er is wel nog een aparte PvP-modus waarin dit niet het geval is en de stats van de personages van spelers gewoon gebruikt kunnen worden.

Verdere aanpassingen in update 1.16 zijn een levelverhoging naar level 550 en een aantal bugs die opgelost zijn. Vorige week verscheen de tweede dlc Defiant Honor nog, waarin een compleet nieuw gebied met nieuwe wapens en vijanden zit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Het momentum van deze game is onderhand wel weg niet? Leuk dat ze het toevoegen maar voelt een beetje als mosterd na de maaltijd.

  • Ik denk dat het momentum juist een beetje terug is door de dlc die vorige week verscheen, maar misschien heb je een punt. Hoe dan ook, fijn voor de fans dat ze de game blijven ondersteunen!

  • True maar als ik dingen postief ga bekijken valt mijn rol op deze site weg ^^

  • Heel tof !
    Gelijk weer gaan spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren