1. Mario Kart Wii bevat sporen van geannuleerde missiemodus

Mario Kart Wii bevat sporen van geannuleerde missiemodus

Mario Kart Wii heeft onderdelen van een missiemodus die ooit in de game had moeten zitten, zo blijkt nu.

YouTuber MrBean35000vr heeft de missiemodus, die niet speelbaar hoort te zijn, gevonden. Hierin krijgen spelers bepaalde objectives mee tijdens races, waaronder het pakken van een bepaalde hoeveelheid items, het verzamelen van munten of genoeg slippen in bochten.

In de video hieronder is de modus te zien, die alleen (deels) beschikbaar is wanneer de code van de game wordt aangepast. Het is niet bekend waarom Nintendo de missiemodus geen onderdeel van de uiteindelijke game heeft gemaakt, of waarom latere edities van Mario Kart geen missiemodus hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Goede ideeën laat Nintendo op een of andere manier altijd links liggen. Zonde, want dit had de game nog leuker gemaakt.

  • ik vind het wat simpele challenges voor tijdens je race. De mission mode in mario kart ds vond ik ook niet zo boeiend. Wat dat betreft zie ik liever een Diddy kong racing achtig avontuur.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren