1. Dishonored- en Silent Hill-componist overleden

Dishonored- en Silent Hill-componist overleden

Componist Daniel Licht, bekend van onder andere Dishonored, is op zestigjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Licht was verantwoordelijk voor de soundtrack van beide Dishonored-delen, alsmede de Silent Hill-games Book of Memories en Downpour. Daarnaast maakte hij de soundtrack van veel horrorfilms, waaronder Children of the Corn 2, Cabin by the Lake en Hellraiser: Bloodline. Hij maakte ook de muziek voor alle seizoenen van Dexter, waar hij een van zijn zes BMI TV-awards voor won.

Dexter's producent Clyde Phillips: "Daniel was een enorm getalenteerde muzikant en componist, maar vooral een erg dierbare vriend. Zijn overlijden maakt ons allemaal een beetje stiller en verdrietiger, nu we zonder het geschenk van zijn muziek en zijn liefde zitten."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Rest in peace.

  • Treurig..

  • RIP!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren