1. Titanfall: Assault vanaf 10 augustus op iOS en Android

Titanfall: Assault vanaf 10 augustus op iOS en Android

Titanfall: Assault komt donderdag uit voor mobiele apparaten op de App Store voor iOS en Google Play Store voor Android.

Titanfall: Assault ruilt de schietactie in voor het rts-genre, waarin de speler de rol van commandant aanneemt en legers door allerlei verschillende omgevingen beweegt om gebieden van vijanden in te nemen. Ook zijn er burn cards en materialen voor upgrades te vergaren.

De serie zou al eerder op mobiele system verschijnen. Ontwikkelaar Particle City en uitgever Nexon waren bezig met de ontwikkeling van Titanfall: Frontier, wat een vechtsysteem met kaarten zou hebben. De game werd echter begin dit jaar geannuleerd.

Android-gebruikers ontvangen een exclusieve titan door op Google Play te registreren voor de game. Bekijk hieronder gameplaybeelden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren