1. Een zijmissie van Assassin's Creed Origins in actie - Gameplay

Een zijmissie van Assassin's Creed Origins in actie - Gameplay

Ubisoft toont 18 minuten aan gameplay van Assassin's Creed Origins in een nieuwe video.

De laatste keer dat de game uitgebreid werd getoond was op E3 in juni, maar in een nieuwe video van IGN wordt een nieuwe missie van de game getoond. Het gaat om een zijmissie genaamd 'What's Yours is Mine'. Niet de hele missie wordt getoond en game director Ash Ismail laat weten dat missies vaak langer zijn.

De ontwikkelaar meldt tevens dat spelers vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen tijdens missies. Komt men tijdens een missie bijvoorbeeld een persoon die volgens een andere missie vermoord moet worden tegen, dan kan dat gewoon gedaan worden zonder dat de huidige missie stopt.

De beelden komen van de Xbox One X-versie van de game. Assassin's Creed Origins verschijnt op 27 oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • seems like more AC

 • Dit ziet er beat prima uit vind ik

 • Ik had gehoopt op iets meer dan prima.. echter betreft het hier wel een zijmissie dus hopelijk gaat de mainline ons toch wat meer bieden.

 • Ooh snap ik wel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch niet echt uitkijk naar deze game, dus vandaar dat prima voor mij voldoende is (ik koop hem waarschijnlijk toch niet). Misschien als er weer een simpele, maar toffe, multiplayer in zit dat ik hem dan wel haal.

 • Ik word hier niet heel erg warm van eerlijk gezegd. Het oogt en voelt als gewoon weer een AC game met nieuwe features. Ook heb ik een hekel aan uitgstorven landschappen als woestijnen en dergelijke, dus ook dit trekt me niet (ja er zijn vast meer locaties met wat meer flora).  Grafisch vind ik t ook nog niet bijster denderend ogen. Dit soort gezichtsanimaties zijn niet meer van deze tijd of wel?

 • Yep. Zelfde shit als de vorige 17 Assassin's Creeds. Zelfde fucking garbage in een ander jasje. Als de sidequests, animaties en writing al dezelfde zwaar outdated stront zijn, dan kun je er vanuit gaan dat de mainline quests zich ook niet bepaald gaan onderscheiden.  Zucht….! FUCK UBISOFT!

 • Ik ben het 100% eens!  Wat mij vooral enorm stoort, is:
  Voor een gamefranchise die zich mengt in historische gebeurtenissen verwacht ik, buiten het perfect nabootsen van die tijd, gebeurtenissen en de omgeving, dat men op inhoudelijk vlak een deftig en hoogstaand spel neerpoot.  In The Witcher lopen er monsters, trollen en heksen rond. Klinkt enorm belachelijk, maar deze studio kan tenminste een inhoudelijk ontzettend hoogstaande game uit hun toverhoed toveren.  Moest Ubisoft niet de historicus uithangen, zou ik al veel minder streng zijn. Dat is voor mij het grootste probleem: zoveel historische bronnen en dan toch zo inhoudsloos zijn.

 • Het mooie aan tw3 vind ik het feit dat de game een logische en diepgaande wereld kent. Ieder monster bestaat om een reden en kent een hele lore aan informatie. Dit maakt de game sterk en zorgt er ook voor dat je de tegenstanders anders bekijkt dan ik in menig ander rpg doe. Vooral bij de grotee beasts moet je van te voren echt even je encyclopedie erbij halen en een gevecht echt voorbereiden, zo tof.  Ook neem je contracten aan die van te voren een zeer standaard missie lijken te bevastten, maar deze krijgt dan vaak toch een wending die je niet aan ziet komen. Een witcher die een heel dorp uitmoord? doden die vent toch? Totdat je erachter komt dat het volk hem aan had genomen en vervolgens een schijntje wilde betalen en als klap op de vuurpijl hem ook nog eens van kant wilden maken omdat hij het er niet mee eens was. Tjah, dat verandert de hele situatie. Dit soort quests maken deze game dan ook zo memorabel en interessant.
  1 goede quest uit deze game is dan ook sterker dan alle quests uit een AC-game bij elkaar. Simpelweg omdat deze uit de laatste game geproduceerd worden om een game langer te maken, niet zozeer toffer.

 • Jup exact wat de Assassin's Creed games missen: diepgang. Ironisch he, de games draaien om geschiedenis, maar je hebt nooit het gevoel dat je je echt in de geschiedenis bevindt door het gebrek aan inhoud. Dat is ook de reden dat ik gestopt ben met de serie. Alleen bij deel 1 en misschien 2/Brotherhood had ik dat gevoel van diepgang, geschiedenis en lore. Daarna is het toch meer een game geworden waarin ze zoveel mogelijk missies en icoontjes op de kaart hebben geplant, zonder daar echt een diepere laag aan te geven.

 • Dit ziet er meer dan prima uit, ze hebben de side quests uitgebreid ( de side quests in de AC games waren altijd al leuk om te doen maar ze het hebben uitgebreid lijkt mij helemaal geweldig) ook laat dit filmpje heel goed zien dat ze het vechtsysteem echt veranderd en vernieuwend hebben. En de omgevingen zagen er weer sfeervol uit.

 • Meta_coola Daar gaat onze AC fanboy weer. Heb je goed gekeken. En dan vooral naar de gezichten van sommige personages?? Dat ziet er middelmatig uit. Zeker met de beloofde kracht van de Xbox one X. En de gameplay zag er nou verre van briljant uit. Maar jij en kritisch zijn naar AC gaat niet samen.

 • Game ziet er gewoon goed uit voor anno 2017 punt. Dat je de Franchise de input random ziekte van de game industrie vind betekent niet dat het daadwerkelijk kut is.  De gezichten van de kinderen, Bayek en die map maker zagen er gewoon mooi uit (minstens zo mooi als de gezichten van gta 5 pc versie)

 • Maar de animatie is levenloos Meta. Alsof twee paspoppen een conversatie hebben.

 • Ja alleen is gta v pc een port van een ps3 en 360 game. Dus dan is dat voor een game voor 2017. Maar je ac blindheid zorgt er voor dat je geen enkele matige punten van de serie kunt zien. Maar dit is grafisch voor 2017 onder de maat.

 • De animatie van de gezichten zien er in ieder geval 20 keer beter uit dan die van mass Effect Andromeda  De AC haat blindheid hier zorgt er voor dat de meeste mensen hier de perfecte punten ( en de serie heeft heel veel perfecte punten) niet zien

 • Uh ja, maar nog steeds fakking slecht. Echt slecht. Zelfde verhaal als met CoD: engine tot in den treure telkens een beetje bijwerken en uitmelken, om maar niet met een nieuwe te hoeven komen en assets te kunnen blijven copy pasten (want $$$ is voor Ubisoft veel belangrijker dan de liefde voor het vak) en anno 2017 is die engine gewoon zo erg uit de tijd dat het teveel opvalt. Games als TW3 en Horizon walsen hier gewoon VEEL en VEEL te hard overheen.  De combat ziet er niet uit, het is anders ja, maar het is 13 in een dozijn en slechter dan alle andere games met dit soort combat, omdat dit de enige is waarin de animaties zo houterig zijn dat het een grap lijkt.  Dezelfde ongeïnspireerde side content - en please, zeg gewoon "de sidequests in AC-games VOND IK altijd al leuk om te doen"… de rest van de wereld ziet het gewoon voor de gare bocht die het eigenlijk is.  Ik ben echt chagrijnig hierdoor, ik wacht net als vele anderen al zolang op een game met deze setting. En dan komt er eindelijk één, wordt ie hard verneukt doordat dat fucking Ubisoft altijd voor de $$$ zal kiezen en nooit voor de kwaliteit/passie voor het vak (als dat er al is binnen dat teringbedrijf).  Jij zou echt eens volwassen moeten worden joh, dat blind geilen op Ubi-software omdat het Ubi is, is net zomin van deze tijd als hun outdated engine. Je gelooft het zelf wss vanbinnen niet eens en het is gewoon ontzettend gênant.

 • Jij vond de sidequest in de vorige AC games vermakelijk?  Voor mij voelden ze aan als klusjes…
  Die doodsaaie klim-en dakraces.
  Ga daar heen dood persoon x zonder enige diepgang
  Luister persoon x af  En dat moest je dan 20x herhalen.
  Het is allemaal zo inspiratieloos en voelt als filler missions.  Wat mij vooral tegenvalt aan deze versie zijn de physics. Je ziet niet eens voetstappen in het zand. Je zou denken met BotW als ultieme voorbeeld dat dit erin zou zitten.

 • Uhm Nee ik ben verre van de. Enige die het geweldig vind. Er zijn veel mensen op deze wereld die er het zelfde als mij over denken.  De animaties zijn gewoon goed niet top notch maar gewoon goed  Het vechtsysteem is gewoon vloeiend en ziet er gewoon goed en interessant uit.  De side missions zien er leuk en interessant uit ( in de vorige delen gewoon waren de meeste sidemissions gewoon leuk om te doen en aantal waren vrij kut)  De AC games zijn altijd kwaliteit > kwantiteit geweest en met Origins is dst niet anders.  Ik ben en gedraag mij gewoon volwassen. En ten opzichte van jou speel ik niet op de man.  En daarbij diep van binnen geloof ik dat Assassin's Creed geweldig is daarom heb ik onder andere alle comics, alle boeken, alle beeldjes en zelfs een tatoeage van Assassin's Creed.

 • Meta coola mananman iedereen spreekt je hier tegen. En nog steeds blijf je tegen beter weten in de game verdedigen. De gezichten zouden nu met de xbox x kwaliteit op een veel hoger niveau moeten zitten

 • Omdat de franchise gewoon goed is en deze game er geweldig uit ziet. Maar ja dat kan je niet in zien als je koste wat kost ubisoft wil haten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren