1. NCSoft brengt Blade & Soul naar consoles

NCSoft brengt Blade & Soul naar consoles

NCSoft maakt een consoleversie van de pc-mmorpg Blade & Soul. Dat kondigde het bedrijf aan in een gesprek met investeerders.

De ontwikkeling van de consoleport is op dit moment gaande en meer details volgen zodra de ontwikkelaar er klaar voor is. Zo is het nog niet eens bekend naar welke consoles de game komt. Daarbij zorgt NCSoft er ook voor dat alle mmorpg waar het bedrijf aan werkt, ook kunnen draaien op consoles. Dat moet eventuele overzettingen gemakkelijker maken.

NCSoft claimt verder dat het recent gelanceerde Lineage M heeft bewezen dat mmorpg's op smartphones en tablets werken. Het bedrijf werkt nu aan veel verschillende mobiele projecten, waaronder een mmorpg die moet lopen als een mmo op pc's.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat stuk stof dat voor die linkse Kirby van die meid hangt moet toch over haar schouder? Super onpraktisch tijdens epic battle dit.

  • Gaat niet werken…game is al bijna dood omdat de game zelf niet goed is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren