1. Season Pass voor Ni no Kuni 2

Season Pass voor Ni no Kuni 2

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom krijgt, in tegenstelling tot de prequel, een season pass.

De season pass is bekendgemaakt als onderdeel van twee aangekondigde speciale edities van de game. In De Prince's Edition zijn het spel, een making-of Blu-ray disc, een steelbook en de season pass inbegrepen. In De King's Edition is dit alles te vinden, plus een artbook van 148 pagina's, een vinylplaat van de muziek gecomponeerd door Joe Hisaishi en een roterende muziekdoos die scènes uit het spel toont.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, het eerste deel uit de jrpg-reeks, had geen season pass. De content op season pass voor de sequel is nog niet onthuld. Prijzen van de twee speciale edities zijn ook nog niet bekend.

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom is vanaf 19 januari 2018 beschikbaar voor PS4 en pc. De game zou aanvankelijk op 10 november dit jaar uitkomen, maar de releasedatum werd verzet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Dat ziet er echt mooi uit.

  • Heeft deze game toch niet nodig wtf. Ik doel dus op de season pass.

  • Bij de eerste Ni No Kuni was ik een van de weinige gelukkigen die de Wizard Edition had inclusief dat fantastische boek (Wizard's Companion). Eens kijken of ik het nu weer waard vind om 'extra' geld uit te geven voor de King's Edition. Die plaat van Joe Hisaishi is wel erg vet namelijk :D    Aan de andere kant ook beetje teleurgesteld in de game dat ze de familiars eruit hebben gehaald…

  • Wauw, we zijn dus op het punt waarbij we zelfs uit games van dit kaliber nog elk laatste extra centje moeten knijpen. Wauw.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren