1. Gearbox lanceert website van nieuwe game Project 1v1

Gearbox lanceert website van nieuwe game Project 1v1

Gearbox heeft de website gelanceerd van Project 1v1, een nieuwe shooter waarin twee spelers tegenover elkaar worden gezet.

De game moet shooter-actie combineren met het verzamelen van kaarten, vergelijkbaar met Keystone van Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes. Volgens de website van de game is het project nog geheim, al kunnen mensen zich al wel aanmelden voor een korte testperiode die deze zomer nog moet starten. Deze is alleen beschikbaar via Noord-Amerikaanse servers.

Meer details zijn nog niet bekend, al werd onderstaande artwork wel getoond via de website. Hierop is een soort futuristische stad te zien. Het is niet bekend wanneer Gearbox meer bekendmaakt over de titel. De studio is onder andere beken van Borderlands en Battleborn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik gok dat gearbox ook wel weer eens een succesje kan gebruiken, na borderlands 2 eigenlijk niet een fatsoenlijk spel uitgegeven.    Overigens is battleborn helemaal niet zo'n verschrikkelijke game als sommige denken echter is er een hoop misgegaan tijdens de marketing en had we het succes van overwatch wel zien aankomen maar dat het de hero shooter markt met zo'n groot aandeel zou veroveren had ik ook niet verwacht.

  • Na Borderlands 2 is Gearbox aan Battleborn gaan werken. The Pre-Sequel was uitbesteed aan 2K AUS. Battleborn is een prima game met potentie, maar is helaas niet opgepakt door de massa doordat er enkele factoren waren die roet in het eten hebben gegooid. Ja, Overwatch is er daar een van. Maar ook tijdens de marketing wist het zich niet te onderscheiden. Hoewel de support van de game nog steeds loopt (vorige maand nog een dikke patch), waren er in het begin enkele issues die niet snel genoeg aangepakt konden worden. Overwatch dropte hun early access op de launch van Battleborn, en Battleborn dacht met een prijsverlaging op de launch van Overwatch te kunnen beïnvloeden. Echter kreeg Battleborn daardoor snel een slechte naam en Game Fail of the Year. Dat stigma zit er nu en raken ze maar niet kwijt. Jammer, maar wel de realiteit.    Ben benieuwd wat ze met deze game gaan doen. Het zal waarschijnlijk geen game voor mij zijn want ik ben niet zo van de Arena shooters. Ik ga hem wel ff checkecn in de tussentijd dat ik op Borderlands 3 wacht.

  • Gearbox moet gewoon met borderlands 3 komen en daar al hun energie in steken. 1v1 klinkt nu al als iets wat er al genoeg is en waar maar een klein clubje op zit te wachten. Als ze zo graag mee willen doen in de multiplayer markt, kom dan met multiplayer opties in borderlands 3. Ik denk als je de bordelands serrie wat meer 'Destiny co-op/multiplayer' maakt, dat dat beter uit kan pakken dan met een 1v1 komen.

  • Borderlands 3 is ook dik in productie. Je hebt sowieso GBX Software (Studio) en GBX Publishing (Uitgever) maar sinds 2015 zit GBX in een nieuw pand met veel meer ruimte. Ik denk dat ze met meerdere teams nu werken. Er is ook een Penn & Teller VR game in productie. En dan hebben we nog de Quebec studio waarvan dit jaar de game bekend van zou worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren