1. Uitgebreide beelden van NBA 2K18 - Trailer

Uitgebreide beelden van NBA 2K18 - Trailer

De eerste, uitgebreide gameplay van 2K Games' en Visual Concepts' NBA 2K18 is uitgegeven.

In de video vertelt de ontwikkelaar meer over het spel, terwijl gameplaybeelden van NBA 2K18 worden getoond. Een belangrijke verandering is dat alle spelers in de game helemaal opnieuw zijn gemaakt, in plaats van upgrades van de modellen van vorig jaar. Daardoor moeten spelers nog realistischer ogen.

Ook is het My Player-systeem helemaal vernieuwd, zodat spelers met veel precisie hun eigen basketballer kunnen vormgeven. Daarbij wordt er ook gewerkt aan verbeteringen voor het scannen van het gezicht, die vervolgens digitaal wordt overgezet naar de game.

NBA 2K18 is vanaf 19 september verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Rond dezelfde tijd komt er ook een digitale Switch-versie uit, die later in het jaar vergezeld wordt door een fysieke editie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik mis de vrouwenteams wel een beetje…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren