1. No Man's Sky-update met sterker verhaal en portals komt deze week

No Man's Sky-update met sterker verhaal en portals komt deze week

Voor No Man's Sky wordt deze week een update uitgebracht die het hoofdverhaal verbetert en de speler sneller tussen gebieden laat reizen via teleportatie.

Ontwikkelaar Hello Games betitelt de update Atlas Rises. Hello Games belooft daarin het verhaal te versterken, maar inhoudelijke veranderingen zijn nog niet onthuld. Ook kan de speler na de update zich sneller verplaatsen via portals. De game is vaak bekritiseerd voor het trage reizen, wat teleportatie een welkome aanvulling kan maken.

Deze zomer ontvingen bepaale actieve No Man's Sky-spelers uit de community via email cassettebandjes met hints Na ontcijfering gingen al speculaties rond dat de ontwikkelaar portals ging toevoegen.

De update moet deze week gratis verschijnen op PS4 en pc. Of de update op dezelfde dag voor beide platformen uitkomt is onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

 • via de email cassettebandjes ontvangen? Nice! Is de game ondertussen al uit de pre-alpha fase?

 • ja

 • Eerst zien dan geloven.. mega faal game dit..  Ow kom niet aan met je kan nu bouwen!! 1 woord: Subnautica en die was eerder en beter.. not to fucking mention ARK

 • Wat een kut games Subnautica en ARK, want je kon al eerder bouwen in minecraft…

 • TBH is no mans sky nu een best redelijk spel… het is ook gehyped door gamers en media en had verwachtingen waaraan het nooit kon voldoen. Toch is het goed om te zien dat de devs door blijven ploeteren en content toevoegen. Ik zou hier wel graag eens een herziene review van zien een re-visit.

 • Een re-review zou ik sowieso wel vaker willen zien van wat games. Inderdaad van No Man's Sky, maar ook van een Assassin's Creed Unity, Yooka Laylee, Battlefront etc. Games die bij launch niet goed genoeg waren, maar nu misschien wel erg goed kunnen zijn. Een nieuwe rubriek 'Een jaar later', zou ik graag zien op de site.

 • Mensen die zeiken op NMS snappen de game gewoon niet en zijn te hard met de hype meegegaan. Ik start hem eens in de zoveel tijd nog eens op een het is een heerlijke game die lekker wegspeelt, al helemaal met alle nieuwe content erbij. De game is alleen niet voor iedereen geschikt.

 • Mensen die zeiken op NMS snappen de game gewoon niet en zijn te hard met de hype meegegaan. Ik start hem eens in de zoveel tijd nog eens op een het is een heerlijke game die lekker wegspeelt, al helemaal met alle nieuwe content erbij. De game is alleen niet voor iedereen geschikt.

 • 'Mensen die zeiken op NMS snappen de game gewoon niet en zijn te hard met de hype meegegaan '  Ik vind dat de developer hier ook te hard is in meegegaan, door voor release te weinig te laten zien of weten wat de game nu is en wat je gaat doen hebben mensen een verkeerd beeld gevormd wat zei hadden kunen verhelpen… tevens zijn ze er zelf niet minder van geworden door velen duizenden pre-orders binnen te slepen. • Slechte games een tweede kans geven is oneerlijk tegenover ontwikkelaars die wel de tijd en moeite nemen om het meteen goed te doen nietwaar?

 • Hmm maar stel je voor dat die slechte game nu voor 5 euro te koop is en opeens niet meer zo slecht blijkt…  Sowieso is een review inderdaad misschien wat teveel eer, maar even kijken of een game daadwerkelijk gefixt is en genoeg content heeft zou toch wel leuk zijn,

 • http://www.eurogamer.net/articles/201…

 • @casartelli Thanks das een leuk en goed artikel. Ik heb een slechts een paar uur gespeeld maar na deze update geef ik het nog een kans. En ja daadwerkelijk andere spelers ontmoeten op planeten maakt het een stuk vetter, hopelijk zit dat er in binnenkort!

 • Waar is hij 5 euro dan? Voor dat geld wil ik hem best proberen.

 • @casartelli, ik weet dat er andere websites/vlogs zijn voor die info… echter zou ik graag zien dat IG dit zou doen.. genoeg saaie artikelen die hiervoor plaats zouden kunnen maken,  @TommyNL, nergens gok ik… PS4 versie al vanaf 15 en PC momenteel 30.

 • Eén ding doet No Man's Sky met glans: een prachtige cover creëren! En dat is ook hun doodsteek geweest. Het spel ziet er afschuwelijk uit.  http://images.pushsquare.com/news/201…

 • Hou toch op, met mensen die het verkeerd hebben begrepen. Slap excuus. Die hype heeft de media namelijk absoluut niet gecreerd… Dat hebben ze zelf allemaal gedaan, ze hebben zelf allemaal dingen geroepen en nog belangrijker!! Ze hebben de beelden letterlijk laten zien!! Dus hoezo, ze konden niet aan de verwachtingen voldoen? Bullshit, laat het dan niet zien. Of zeg dat de game tijdens launch nog in early access/Alpha of van mij part Kickstart status zit. uiteindelijk zat nog geen 50% in de game tijdens release. Dit zijn serieus de grootste oplichters ooit, om er vervolgens ook nog eens full price voor te vragen, menig early access game zit beter in elkaar. Misschien dat het nu beter is, dat hoor ik van meer mensen, maar bij mij ligt de game al in de vuilnisbak (2e hand winkel(-; ). Om trouwens nog maar te zwijgen over het "oh zo grootse en bijzonderste einde" gvd de game zoemt uit, je krijgt een koormuziekje em that's it je kunt "opnieuw" beginnen… nou, nou wat een einde zeg. Het einde van Tetris is nog beter  Edit: ik kan mij nog fable 2 en 3 herinneren, hoeveel mensen wel niet pissed off waren op de developer voor al zijn loze beloftes.. nou bij deze, spannen deze gasten de kroon hoor. En ik vind het zwak nadat ze zoveel geld binnen hebben gehaald (en heel veel spelers er al lang klaar mee zijn). Ze nu ineens allemaal updates gaan toevoegen. Had dit dan eerder gedaan, hadden ze een veel grotere player base gehad. Ok ze doen in ieder geval iets… maar toch.

 • Ik wacht deze update af en dan ga ik het spel aanschaffen denk ik. Volgens mij is de game nu best wel prima op basis van de beelden die ik gezien heb. Het spel was te gehypt, en mensen hadden er duidelijk een verkeerde verwachting van. Voor mij is het een exploratiegame en gewoon relaxen in space. Ik kijk er wel naar uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren