1. Overwatch Summer Games-skins bekendgemaakt

Overwatch Summer Games-skins bekendgemaakt

8 augustus zijn de Overwatch Summer Games weer van start gegaan en de nieuwe skins zijn nu bekend.

In totaal zijn er zeven nieuwe skins te krijgen. Ook skins van de Summer Games 2016 zijn dit jaar weer te verdienen voor een verlaagde hoeveelheid credits. Zie hier een overzicht van de nieuwe en oude skins. Hieronder is een video te zien van het YouTube-kanaal PlayOverwatch, waarin de skins getoond worden.

De Overwatch Summer Games worden gehouden tot en met 29 augustus. Tijdens de Summer Games is de Rocket League-achtige modus Lúcioball speelbaar.

Overwatch is ontwikkeld door Blizzard en verkrijgbaar op PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

 • Beetje saai niet?

 • Speel de game al sinds dag 1, nog steeds 1 van de beste en leukste game dat ik ooit heb gespeeld.

 • helemaal met je eens, het werkt, alles klopt, geen bullshit dingen, als een nieuw character over powered is, dan duurt het niet lang voordat hij weer beter in balans is met de rest. top!!… toch blijft het wel jammer dat het bij deze game wel kan en bij een game als Call of Duty niet, dat is tenslotte ook van Activision.
  Ik speel hem ook nog regelmatig, het enige wat mij af en toe frustreerd. de game is heel erg afhankelijk van team genoten… hoeveel er wel niet call of duty stijl door de map rushen en zoveel mogelijk kills proberen te halen (terwijl dat geen nut heeft, het draaid tenslotte niet om je "eigen" kills, maar om hoe je samen speelt), of als laatste een character kiezen, maar totaal niet kijken wat je andere team genoten voor een poppetje hebben. vaak worden hierdoor de healers vergeten en ik heb zelfs al een keer alleen maar Attack characters in mijn team gehad. De laatste tijd valt mij dit nog veel meer op, ik denk dat dit komt doordat hij pas geleden 30 euro was en veel mensen hem nu hebben gekocht… maar vervolgens geen idee hebben wat ze moeten doen, terwijl dit echt heel simpel is.
  Mijn grootste frustratie bij deze game is voor mij dan ook… hoe vaak ik meerdere teamgenoten wel niet letterlijk tegen de enemy spawn aan zie lopen en schieten… terwijl dit geen enkele nut heeft, want je kunt ze toch niet raken… maar hun jou wel, dus uiteindelijk sta je dan alleen te kloten omdat de rest van je team dood is.
  Om zulke irritante redenen speel ik tegenwoordig alleen nog maar Competitive daar weten mensen over het algemeen wel wat ze moeten doen en word tenminste meestal ook wel gecomuniseerd :).  Ik snap trouwens dat dit niet aan de game zelf ligt, maar aan de spelers. De game zelf is en blijft echt geweldig en ondanks dit soort "irritante puntjes" erg verslavend :D

 • Modbreak: Gebruik de Reply knop..

 • ik denk (en hoop!!!) dat dit nog wel een aantal jaar gaat duren, ze hebben pas geleden de Overwatch League officieel aangekondigd, ik denk niet dat ze dat nu hadden gedaan als Overwatch 2 binnenkort al uit komt. Hoewel Activision goed is in het uitmelken van games (*kuch*Cod wat ik zelf ook speel :P), denk ik echt niet dat ze dat bij Overwatch gaan doen.

 • Dat gaat nog minimaal 6-8jaar duren. Ze zouden gek zijn om dit platform weg te gooien.

 • Gewoon blijven supporten en geen deel 2 uitbrengen werkt beter na mijn zin

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren