1. Apollo Justice: Ace Attorney in november verkrijgbaar voor Nintendo 3DS

Apollo Justice: Ace Attorney in november verkrijgbaar voor Nintendo 3DS

Apollo Justice: Ace Attorney komt in november uit op de eShop voor Nintendo 3DS.

Evenals de vernieuwde editie van de Phoenix Wright-trilogie zal de 3DS-versie van Apollo Justice: Ace Attorney een hogere resolutie hebben. Ook heeft de speler de keus tussen Engelstalige of Japanse tekst en is er vanaf het begin al de optie tekst door te spoelen of geheel over te slaan.

In Apollo Justice: Ace Attorney lost de speler misdaden op door gebieden te doorzoeken, bewijs te verzamelen en daarmee verdachten te verdedigen in de rechtbank.

De Phoenix Wright: Ace Attorney-trilogie is al geüpdatet voor 3DS. Apollo Justice: Ace Attorney wordt in november uitgebracht, maar een exacte datum is nog niet aangekondigd. De prijs van de game zal waarschijnlijk 19,99 euro bedragen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren