1. Documentaire over Call of Duty te bekijken vanaf september

Documentaire over Call of Duty te bekijken vanaf september

Devolver Digital Films heeft een Call of Duty-documentaire genaamd CODumentary bekendgemaakt die vanaf september te bekijken is.

In CODumentary wordt de verwezenlijking van de Call of Duty-reeks door toenmalige ontwikkelaar Infinity Ward in 2003 uitgelicht. Daarnaast wordt de concurrentie binnen de wereld van World War 2-shooters en de groei en de toenemende populariteit van de serie door de jaren heen na succesvolle titels als Modern Warfare en Black Ops besproken. Zowel de spelontwikkelaars als professionele Call of Duty-spelers en alledaagse fans doen hun zegje.

CODumentary wordt wereldwijd uitgebracht op 19 september op de Steam Store en Amazon's Video on Demand. De documentaire komt later nog op andere platformen, maar een datum is nog niet aangekondigd. Ook zal er een Blu-ray en dvd-uitgave komen, waarvan eveneens geen releasedatum bekend is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Kan nie wachten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren