1. Nieuwe Arms-update breidt training-modus uit

Nieuwe Arms-update breidt training-modus uit

Nintendo heeft voor de Nintendo Switch-game Arms een update uitgebracht die de training-modus verbetert.

De oorspronkelijke training-modus was vrij gelimiteerd, maar is met update 2.1 uitgebreid. Spelers hebben de keus uit vijf nieuwe oefeningen en kunnen de moeilijkheidsgraad wijzigen. Ook is de training-modus beter vindbaar, omdat het van een submenu naar het hoofdmenu is verplaatst.

Naast de training-modus zijn er nog enkele aanpassingen, zoals een verbeterde balans tussen de verscheidene Arms. Hier is een overzicht te zien van wat de update precies toevoegt.

Het Japanse Twitter-account van Arms maakte ook bekend dat de volgende grote update een nieuw personage zal introduceren. Hierover verschijnt binnenkort meer informatie.

Arms is te krijgen op Nintendo Switch. Bekijk hieronder een video die de update verder uitlicht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Nog steeds niemand buitenshuis gezien met een switch in zijn of haar handen. Verkocht dit ding geen 1 miljoen units per maand? Lol

  • 1 miljoen per maan ja.
    Is niks he! :')

  • CyberFI denkt dat alle mensen op deze planeet bij hem in de straat wonen.

  • Ik denk eerlijk gezegd dat ik meer van de wereld heb gezien dan jij meneer Extace. En ik zeg gewoon wat ik zie, en heb nog steeds niemand buitenshuis met een switch in zijn of haar handen gezien. Als mensen buitenshuis willen gamen, gamen ze wel op hun smartphone.

  • Ik heb al veel mensen buiten gezien met een Switch, dus dat compenseert, meneer de wereldreiziger. ;)

  • OT:
    Kom maar met een volwaardige SP modus en pas dan koop ik deze game. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren