1. Rez Infinite is plotseling verkrijgbaar op Steam

Rez Infinite is plotseling verkrijgbaar op Steam

De PlayStation 4-remake van Rez, genaamd Rez Infinite, is gisteren uitgekomen op Steam.

De game verscheen vorig jaar op PlayStation 4 en bevat de vijf levels uit het Dreamcast-origineel. Daarnaast is er een nieuw level, Area X, toegevoegd dat specifiek met virtual reality in het achterhoofd is ontwikkeld. Heel het spel is speelbaar met PlayStation VR en de pc-versie kan ook gespeeld worden met de Vive en Oculus Rift.

Rez Infinite is tijdelijk met 20 procent korting te koop op Steam voor 19,99 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • En weer een exclusive minder voor sony.

  • Ik als pc gamer ben blij. Ik speel nu Hellblade senua's sacrifice wat een toffe/mooie game is dat.

  • Dat was nooit een sony exclusive.

  • Rez ook niet.. Dreamcast, PS2 en X360..

  • Rez Infinite daarentegen

  • dat eene level maakt het niet echt exclusive.. 95% is hetzelfde spel.. op die manier is PC ook exclusive..

  • Hellblade senua's sacrifice had dat wel kunnen zijn. Maar ik dacht dat iedereen wel wist dat de PC niet bij de exclusive war thuis hoort. De oorlog gaat alleen tussen consoles omdat PC niet echt een concurrentie is.

  • De oorlog gaat tussen de consoles.. maar als ik bijvoorbeeld een PC heb en ik wil er een apparaat naast dan is hellblade dus geen reden om een PS4 te kopen. Echter heeft qua exclusiviteit op dat front microsoft zichzelf de nek omgedraaid door al hun games op PC uit te geven (daar ben ik wel blij mee) maar daardoor zou ik dus nu op een PS4 uitkomen. Overigens kan het goed zijn dat MS door de extra software sales op PC nog steeds een goede omzet/winst draait.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren