1. Spirituele opvolger Myst komt deze maand naar PlayStation 4

Spirituele opvolger Myst komt deze maand naar PlayStation 4

Obduction, de nieuwe adventure van Myst-ontwikkelaar Cyan, komt op 29 augustus naar PlayStation 4.

Het is dan precies een jaar geleden dat het spel op Steam verscheen. Vorig jaar liet de ontwikkelaar al weten dat het spel naar PlayStation 4 zou komen, maar toen was nog geen releasedatum bekend.

Net als in Myst, kruipen spelers in Obduction in de huid van een anoniem persoon die in een vreemde fantasiewereld terecht komt. Het is aan de speler om deze wereld te verkennen en puzzels op te lossen.

De PlayStation 4-versie krijgt op een later moment PlayStation VR-ondersteuning via een update. De ontwikkelaar laat weten dat vr-ondersteuning niet op het laatste moment is toegevoegd, maar dat het altijd de bedoeling was om de PS4-versie hiervan te voorzien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ziet er prachtig uit! Als dit goed wordt uitgewerkt in VR, dan wordt PSVR het eindelijk misschien waard.

  • Lijkt me ook leuk voor de Switch.

  • Misschien een leuk idee om de vorige myst delen ook in een hd jasje uit te brengen voor de ps4, Ubisoft? Hier zit ik al jaren op te wachten. Echt geniale games. Heel wat anders dan al die commerciële troep van tegenwoordig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren