1. Makers filmadaptatie Papers, Please tonen teaser trailer

Makers filmadaptatie Papers, Please tonen teaser trailer

Vandaag is een teaser trailer van de korte film gebaseerd op Lucas Pope's gelijknamige indiegame Papers, Please uitgebracht.

Makers Nikita Ordynskiy en Liliya Tkach hebben de teaser op hun YouTube-kanaal gezet. De teaser laat een beeld zien van een immigratieofficier die "papers, please" zegt.

Afgelopen mei kondigden de makers al aan dat er een film van Papers, Please in de maak was. Er is nog geen releasedatum onthuld, maar de film zal vermoedelijk dit jaar nog uitkomen.

De film is gebaseerd op de game Papers, Please van Lucas Pope. Daarin kruipen spelers in de huid van een immigratieofficier en evalueren ze de validiteit van identiteitsbewijzen en andere officiële documenten van immigranten die de grens van het fictieve communistische land Arstotzka willen oversteken.

De game Papers, Please kwam uit in 2013 en is beschikbaar op Steam voor 8,99 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren