1. Codes voor gesloten bèta van Fifa 18 worden toegezonden

Codes voor gesloten bèta van Fifa 18 worden toegezonden

EA Sports is gestart met het verzenden van invitaties naar degenen die zich hebben opgegeven voor de gesloten bèta van Fifa 18.

Geselecteerde PlayStation 4- en Xbox One-bezitters ontvangen codes via email om de bèta te kunnen downloaden. Het bestand is ongeveer 34 GB groot.

EA Sports zegt hierover: “We hebben enkel genoeg codes voor de spelers die we een email gestuurd hebben. Als je geen email met een code ontvangen hebt, kunnen wij je er geen geven, noch zijn er codes beschikbaar op de fora.”

Vandaag is de aanvang van de Fifa 18-bèta. De voetbalgame verschijnt 29 september op pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • In plaats van voor de brievenbus maar een potje postbus refreshen.

  • Toch bizar dat er geen info is m.b.t. Pro clubs en carrière terwijl er al een beta versie beschikbaar is voor testing. Ziet er naar uit dat we, wederom, geen ingrijpende verbeteringen krijgen op deze spelmodus.

  • Was Fifa 17 geen beta voor 18 ?

  • Ja, maar ook voor 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 en 26.

  • Altijd alleen voor Britse accounts.

  • En US accounts

  • Copycats Ea. Pes kwam met een beta, dus Fifa kan niet achterblijven;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren