1. InsideGamer Eredivisie toto 2017-2018 gaat van start

InsideGamer Eredivisie toto 2017-2018 gaat van start

Wij houden enorm van voetbal en we weten dat velen van jullie er ook dol op zijn. Een waarschijnlijk zijn ook jullie échte kenners. Dus waarom dan niet meedoen met onze Eredivisie Toto?


Hoe werkt het?
Elke week voorspel je van elke wedstrijd van die speelronde de score. Hoe dichterbij je bij de echte score zit hoe meer punten je krijgt. Als volgt:

10 punten voor juiste winnaar (of gelijkspel goed voorspeld)
5 punten voor juiste aantal doelpunten van een partij
2 bonuspunten als je alles goed hebt
Bijvoorbeeld: Heracles 0 - 2 Az
2-0 = 0 punten
0-0 = 5 punten
1-3 = 10 punten
0-1 = 15 punten
0-2 = 22 punten

Elke week rekent onze 'Radiant Silvergun' het aantal punten uit voor elke voorspeller en houdt hij het klassement bij. Wie het meeste punten heeft krijgt de eeuwige roem.

Als je post / edit als er al wedstrijden zijn gespeeld zijn uiteraard je voorspelling in die speelronde tot dan toe ongeldig. Als je de speelronde van vrijdag bent vergeten, mag je de lijstjes voor zaterdag/zondag nog wel aanleveren. Als het maar voor de aftrap is.

Wil je meedoen, ga dan nu naar het forum en schrijf je in.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • Welk forum?  *jokes*  Kudo's voor Radiant Silvergun

 • Er zijn overigens toch ook genoeg websites waar je dit soort toto's automatisch kan berekenen. Lijkt mij een stuk praktischer en gebruiksvriendelijker, scheelt Radiant Silvergun ook tijd en moeite. :)

 • Hiet aanmelden zou handiger zijn. Of zoals hierboven: Welk forum?

 • Vitesse kampioen!!!! ;)

 • Nice ik doe mee…

 • leuk iniatief ik doe mee :D

 • jijbentdekenner.nl?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren