1. Teaser artistieke indiegame Shape of the World onthuld

Teaser artistieke indiegame Shape of the World onthuld

Stu Maxwell heeft een teaser onthuld van zijn indiegame Shape of the World, die hij in samenwerking met Plug In Digital en Seaven Studio ontwikkelt.

Maxwell categoriseert Shape of the World als "first-person explorer" waarin kunstzinnige uitingen van beeld en geluid de kern vormen. De wereld wordt gevormd aan de hand van acties van de speler. Naast visuele effecten past ook het geluid zich aan. Lees hier een gedetailleerde uitleg van Maxwell over de game en zijn visie.

Maxwell droeg al bij aan de ontwikkeling van de art en het grafisch ontwerp van bekende titels als Gears of War 4 en verschillende versies van Warhammer 40.000. Nu werkt hij dus aan zijn eigen game.

Shape of the World verschijnt begin 2018 op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een exacte datum is nog niet aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren