1. Swery65 werkt aan nieuwe game, onthulling begin september

Swery65 werkt aan nieuwe game, onthulling begin september

Hidetaka 'Swery65' Suehiro, de ontwikkelaar van Deadly Premonition, ontwikkelt een nieuwe game die op PAX Seattle onthuld gaat worden.

PAX Seattle wordt op 1 tot en met 4 september gehouden. Op zaterdag 2 september houdt Jason Howley van Mega64 een panel met Swery64, waar de game voor het eerst wordt getoond. Meer details ontbreken nog.

Swery65 staat bekend om zijn games met vaak bizarre personages en verhalen. De horrorgame Deadly Premonition leek dan ook geïnspireerd te zijn door Twin Peaks. Swery's meest recente game kwam drie jaar geleden uit, D4: Dark Dreams Don't Die.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deadly Premonition was geweldig! Maffe personages, geweldig surrealistisch verhaal en een creepy sfeer. De besturing liet hier en daar wat te wensen over maar dat hoort bij dit soort games. Grafisch gezien niet de mooiste game maar er zat wel heel veel detail in verwerkt.    D4 vond ik dan weer een stuk minder.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren