1. Sonic Mania verschijnt paar weken later op pc

Sonic Mania verschijnt paar weken later op pc

Sonic Mania komt een paar weken later naar pc, op 29 augustus.

Dit terwijl de platformer morgen op PlayStation 4, Xbox One en Switch verschijnt. De pc-versie moet volgens de ontwikkelaar nog iets meer geoptimaliseerd worden voordat hij uitkomt. Dat liet men afgelopen week tijdens een livestream weten.

Om pc-gamers tegemoet te komen, ontvangen alle mensen die de game op pc hebben gereserveerd een digitaal exemplaar van de eerste Sonic the Hedgehog.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Leest: om piracy te voorkomen stellen we hem een aantal weken uit zodat we eerst wat units op console verkopen. • Wanneer de review?

 • 29 aug? lol op mijn verjaardag :D  Ik kan niet wachten tot morgen! Eindelijk weer eens een Sonic game zoals een Sonic game hoort te zijn (hoop ik) !

 • Ik ben ontzettend pissig voor dit L#@L verhaal,… geoptimaliseerd.. sorry laat me niet lachen 2D game… kom op, En nu hebben de andere console eerde. niet echt heel erg ofzo, maar nu krijg je overhaal spoilers voor de mensen die hem op de pc alleen kunnen spellen..  Er is trouwens al full gameplay icl ending op youtube.. ben er niet echt blij mee dus heb maar app op google gezet dat ik niks meer kan zien

 • Ik ben het met je eens dat het een lul verhaal is… maar zo diep is het verhaal van sonic nou ook weer niet en die videos hoef je toch niet te kijken?

 • Er zit zeker verhaal in,. Net als sk3 ;) en sowieso bij de mania

 • In Mario zit ook een verhaal maar laten we nu niet doen of het van een niveau is waar je u tegen zegt… Maar als jij het leuk vind wie ben ik dan om dat te bekritiseren.. (oowja ik)

 • Geen idee van Mario en dat is ook niet echt wat mij boeit ofzo,
  maar idd als fans maar het leuk vind, tenslotte is het ook voor gemaakt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren