1. EA onthult volgende week nieuwe gameplay Star Wars Battlefront 2 op Gamescom

EA onthult volgende week nieuwe gameplay Star Wars Battlefront 2 op Gamescom

Volgende week gaat Gamescom weer van start en EA zal daar een nieuwe trailer tonen en gameplay demonstreren van Star Wars Battlefront 2.

Daarbij wordt Battlefront 2's nieuwe Starfighter Assault-modus vertoond. In deze luchtgevecht-modus keren personages en ruimteschepen uit de originele trilogie van Star Wars-films terug. De demonstratie van Starfighter Assault wordt gespeeld op de map Fondor: Imperial Shipyard. De onthulling vindt plaats op 21 augustus en is te zien vanaf 18:30 Nederlandse tijd.

Van 6 tot en met 9 oktober is een multiplayerbèta van Battlefront 2 te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Starfighter Assault-modus en de map Fondor: Imperial Shipyard zullen daarin speelbaar zijn.

EA belooft dat Battlefront 2 "sterk verbeterde Starfighter-gevechten zal hebben met soepelere besturing, uitgebreidere aanpassingsmogelijkheden en vernieuwde teamplay waarin spelers hun eigen rol en klasse hebben."

Star Wars Battlefront 2 wordt op 17 november uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

 • De besturing van de fighters in swbf1 was te erg op pc. Dice heeft dat wel verbeterd in bf1, daar is de muis en kb besturing beter. Ik kan de vliegtuigen beter draaien.

 • Ik swapte ook altijd van K/M naar controller wanneer ik in een vliegtuig of heli stapte.

 • Extace@ dat deed ik ook, was erg vervelend in swbf1. In bf1 was het veel makkelijker. Heb jij de vleigtuigenmet m/kb gespeeld op battlefield 1???  Laten we hopen dat het ook zo is in de beta straks van swbf2

 • Geen BF1 gespeeld, videokaart is kapot gegaan en ben nu aan het wachten op de nieuwe vega shit. Sowieso staat het echt zelf gamen op een laag pitje de laatste tijd. Gebruikte deze vooral bij BF3/4. Star wars heb ik sowieso niet heel veel mee.

 • De eerste reviews zijn niet erg lovend. Kijkend naar de benchmarks blijft Nvidia de betere keus, al moeten we nog even op de prijs/prestatie verhouding afwachten welke er wel positief uit zien.
  Bron: https://tweakers.net/reviews/5603/amd…

 • We shall see, heb geen haast aangezien het festival seizoen op volle toeren is en ik bijna nooit een weekend thuis ben.

 • Tot donderdag dan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren