1. Update: Mewtwo verschijnt binnenkort in Nederland voor Pokémon Go

Update: Mewtwo verschijnt binnenkort in Nederland voor Pokémon Go

Update: Niantic kondigt vandaag aan dat Mewtwo binnenkort zal verschijnen in gyms over de hele wereld. Mewtwo zal de komende weken verkrijgbaar zijn in Exclusive Raid Battles. Deze raids lijken op normale Raid Battles, behalve dat deze alleen op uitnodiging toegankelijk zijn.

Om een uitnodiging te krijgen voor een Exclusive Raid Battle, moeten spelers recentelijk succesvol een Raid Boss hebben verslagen bij de desbetreffende gym. Spelers die uitgenodigd zijn zullen van te voren berichten ontvangen waarin staat wanneer de raid zal plaatsvinden. Zo kunnen spelers zich voorbereiden en een strategie vormen met andere spelers.

Niantic geeft aan dat Mewtwo de eerste pokémon zal zijn die in Exclusive Raid Battles verschijnt, maar dat er snel meer legendarische pokémon zullen komen.

Tot slot zullen vanaf vandaag Articuno, Zapdos, Moltres en Lugia te vangen zijn tot en met 31 augustus.

Origineel bericht: Tijdens een evenement in Yokohama, Japan is Mewtwo verkrijgbaar in Pokémon Go.

Mewtwo is vandaag voor het eerst opgedoken in Pokémon Go. De legendarische Pokémon uit de eerste generatie is vandaag verkrijgbaar in Yokohama, Japan. De raids die Mewtwo bevatten, waarvan er drie zijn, zijn tien uur lang beschikbaar.

Ontwikkelaar Niantic heeft nog niets onthuld over of en wanneer Mewtwo in Europa zal verschijnen.

Vanaf vannacht is de legendarische Pokémon Zapdos niet meer te vangen in legendary raids. Bekijk hieronder de tweet van beroemde Pokémon Go-speler Mystic7.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Had gelezen dat mensen een QR code moeten hebben om de raids te kunnen zien, wat zou betekenen mocht Mewtwo in Nederland komen dat je een ticket voor een event mag kopen alleen zo is ie te vangen

  • Kopen? Je kon je inschrijven voor de deadline van 24july voor de raid van Japan

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren