1. Ubisoft's Skull and Bones krijgt microtransacties

Ubisoft's Skull and Bones krijgt microtransacties

Ubisoft wil microtransacties aan Skull and Bones toevoegen voor spelers die meer spelelementen willen vrijspelen.

De ontwikkelaar beweert verder dat het geen pay to win-situatie wil creëren: "We zorgen ervoor dat er content is voor spelers die bepaalde dingen willen en dat ze niet het gevoel hebben uitgesloten te worden omdat ze niet extra betaald hebben."

De microtransacties zullen dus niet uitsluitend met echt geld gedaan kunnen worden. Het systeem zal lijken op dat van Overwatch. Ubisoft wil seizoensgebonden evenementen organiseren waarin loot boxes in de vorm van schatkisten te verdienen zijn. Daarin zijn voorwerpen te vinden om het spel naar eigen smaak aan te passen, zoals uitrustingen voor schepen en cosmetica. Spelers hebben toegang tot alle content, maar kunnen zo zelf bepalen hoe ze die willen verkrijgen.

Spelers kunnen zich nog opgeven voor de bèta van Skull and Bones.

De game komt in het najaar van 2018 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

 • Ubi, dit is waarom ik altijd zo van jullie hou. Heb anders geen idee waar ik met al m'n geld naartoe moet. Valt me serieus nog mee dat je de content via een niet betaalde weg kunt bemachtigen. Misschien leren ze 't ooit nog wel.

 • Dit noem ik niet echt nieuwswaardig, dit zijn standaard Ubisoft praktijken.

 • Goed bezig Ubisoft, jullie hebben een nieuwe IP alweer om zeep geholpen ver voordat die op de markt is. Hopen dat deze game financieel keihard gaat floppen

 • De eerste dlc die ik ooit kocht was assassins creed dlc waar ik fokking 17.99 voor betaalde en wat kreeg je? Een extra tempel waar je heel snel doorheen moest rennen en in 3min uit had gespeeld. Vergeet dat nooit meer was 1 van de hoofdreden dat ik nooit meer ubisoft producten koop

 • Koop dan gewoon geen dlc als ze kut zijn????
  Like me.

 • Koop dan gewoon geen dlc als ze kut zijn????
  Like me.

 • Kutactie van een kutbedrijf met kutgames

 • Je bent als een kut in het nauw gedreven.

 • Goed bezig ubi, de tering. Personeel zal ook wel voor de toilet gang moeten betalen, zo jammer.

 • Fransen hè

 • Shadow of War ook al in het nieuws laatst en nu Skull and Bones jammer weer dit.
  :(

 • Klein foutje in de eerste zin heren, kan gebeuren:
  "Ubisoft wil microtransacties aan Skull and Bones toevoegen voor spelers die meer spelelementen willen vrijspelen."  Moet natuurlijk zijn:
  "Ubisoft wil microtransacties aan Skull and Bones toevoegen voor spelers die meer spelelementen willen vrijkopen."

 • Niet anders verwacht. idee kan leuk zijn, een échte piraten game…..maar waarom een boot vs boot game? Alleen dat? Das niks.
  Ubisoft hoort te weten dat alleen dat niet werkt, na het fiasco genaamd For Honor.  Ik snap het niet, geld verdienenze genoeg en budgetten van games gaan niet omhoog, dus waarom microtransacties voor een FULL-PRICED game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren