1. Gesloten bèta Call of Duty: WWII start vanaf 25 augustus

Gesloten bèta Call of Duty: WWII start vanaf 25 augustus

Er zijn meer details bekendgemaakt van de gesloten multiplayerbèta van Call of Duty: WWII. Daarnaast is er een trailer van uitgekomen.

In het weekend van 25 augustus is de bèta van Call of Duty: WWII speelbaar op PlayStation 4. Alleen mensen die de game hebben gereserveerd hebben toegang tot de bèta. Het weekend erna is de bèta beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One, wederom alleen voor mensen met een reservering op de game.

De bèta bevat twee nieuwe features: divisies en War Mode. De divisies zijn een nieuwe versie om personages te upgraden met vijf verschillende klassen. War Mode biedt grootschalige gevechten die wat weg hebben van de Operations-modus uit Battlefield 1.

Verder zitten er drie multiplayermaps in de bèta, namelijk Pointe Du Hoc, Ardennen en Gibraltar en naast bovengenoemde War Mode drie andere modi: team deathmatch, Domination en Hardpoint.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Beetje bij beetje wonnen ze mijn vertrouwen en nu is dat alweer hard aan het afbrokkelen helaas. :(

 • Hoezo als ik vragen mag?

 • Waarschijnlijk het overduidelijke weer aanwezige "Run-and-gun" en "onwaarschijnlijke" aan alle actie. Ik had ook goede hoop dat het weer een beetje richting de - in mijn ogen - goede CoD's ging (1 t/m Black Ops1) maar dit lijkt, als ik zo de gameplay zie, pittig veel op Black Ops III in een WWII jasje en man wat vond ik die game bagger.

 • ^Dit dus… ik heb het gevoel dat ik naar een skin kijk en niet naar een nieuwe game.

 • Ooh op die manier. Kan ik wel begrijpen dan ja.

 • Helemaal mee eens Extace. Dit is gewoon Black Ops III in een andere jasje. Ook hebben ze aangekondigd dat de supply drops alleen cosmetische dingen zal bevatten. Bij de launch.  Bereid je maar voor op een hoop nonsens in de maanden na de launch.

 • mwa. Ik vond Black ops 3 ook niet helemaal lekker en haakte erg snel af. Deze lijkt iig het tempo er wel uit te halen gezien de wapens en het ontbreken van wallruns etc. Dat het er nu in een trailer bombastisch/meer chaotisch uitziet zie ik meer als promotie om het een beetje op te leuken.
  Ik heb nog wel hoop dat het een stuk prettiger wordt.

 • Call of Duty speelt altijd vlotjes en is leuk om samen met vrienden te spelen, maar we hadden kunnen denken dat dit gewoon de zoveelste game in het rijtje zou worden. Na enkele maanden is de multiplayer waarschijnlijk onspeelbaar door campende melkmuilen en 12-jarige neusmijners. Wel blijf ik benieuwd naar de zombie-modus, die lijkt me toch een beetje veranderd t.o.v. de voorgaande games, en ook een pak enger.  Daarbij blijf ik het ook flauw vinden dat ze de hakenkruizen censureren, aangezien het niet om een verheerlijking gaat van Nazisme, maar eerder omwille van de tijd en setting. Zelfs Bethesda doet daar niet flauw over bij Wolfenstein, wat een volledig fictief verhaal heeft.

 • Run and gun.. dat is toch juist het heerlijke aan COD. Lekker raggen door die maps. Imo is dat het leukste aan COD. Dat hurkend lopen of kruipen of lekker in een hoekkie zitten is toch niks aan. SMG in je klauwen en rennen maar.

 • Jammer genoeg kruipen er veel kindjes in een "hoekkie" om de hele match te campen. We vergeten meestal dat de COD community uit 6-jarigen bestaat, die met hun gekrompen stembanden door de microfoon roepen, of die het prachtig vinden om uit een zombie-modus te stappen waardoor 't spel vastloopt.  Eender hoe, ik schaf 'm sowieso wel aan, ondanks de melktandjes die 'm ook gaan spelen. :DPlaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren