1. Blizzard brengt update 1.28 uit voor Warcraft 3

Blizzard brengt update 1.28 uit voor Warcraft 3

Blizzard heeft weer een update voor de Warcraft 3-multiplayer op hun Public Test Realm uitgebracht.

Op deze testservers kunnen spelers nieuwe en aangepaste maps testen voordat Blizzard de update 1.28 officieel aan het spel toevoegt. De PTR wordt in de toekomst vaker gebruikt voor updates.

De patch verbetert de balans van enkele spelelementen, zoals het beginpunt van spelers. Daardoor starten alle spelers op gelijke afstand van materialen en knelpunten. Verder verandert het enkele visuele elementen om de spelwereld zichtbaarder te maken. Hier is een lijst met alle veranderingen te vinden.

Vorig jaar bracht Blizzard al patch 1.27 uit voor Warcraft 3. Die updatete de game voor moderne systemen. Met deze updates wordt Warcraft 3 nieuw leven ingeblazen.

De PTR is hier voor Windows en hier voor Mac te downloaden. Warcraft 3 kwam oorspronkelijk uit in 2002 en is te spelen op pc en Mac.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Mooi dat Blizzard deze geweldige game nog ondersteunt. Hopelijk komt Warcraft 4 nog uit voor 2030.

  • Njah mooi dat ze de game blijven verbeteren, maar eh… wat dacht je van een, nou ik noem maar wat hoor, Warcraft 4?

  • Please remaster deze!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren