Blizzard app heet vanaf heden Blizzard Battle.net

Nieuws | -

Blizzard heeft de naam van hun online gaming-netwerk wederom veranderd. De service heet vanaf heden officieel Blizzard Battle.net.

In september vorig jaar kondigde Blizzard aan afstand te nemen van de naam Battle.net. Dit deed het bedrijf omdat Battle.net de lading van de service niet meer zou bedekken. Het online gaming-netwerk was officieel naamloos en viel onder de alomvattende naam Blizzard Tech.

Echter werd deze lente naar de app verwezen onder de naam Battle.net, door een representant van Blizzard tijdens de onthulling van Destiny 2 naar de online dienst. Hij gaf aan dat het bedrijf een uitzondering maakte voor de aankondiging van Destiny 2, aangezien Battle.net een geschiktere naam was als platform voor de game.

Nu maakt Blizzard bekend de naam weer te veranderen. De service heet niet langer Blizzard Tech of Battle.net, maar staat vanaf heden bekend onder de naam Blizzard Battle.net.

Blizzard kiest er dus voor om deels de oude naam te behouden. "We realiseerden ons dat de naam Battle.net iets speciaals betekent voor onze spelers en een geschiedenis van vriendschap, community en vermaak met zich meebrengt. Daarom nemen we niet volledig afstand van de originele naam", maakt het bedrijf bekend op de officiële website . Op deze manier is het niet incorrect om de service Battle.net te blijven noemen, zoals velen dat gewend zijn.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.