1. Releasedatum Football Manager 2018 aangekondigd

Releasedatum Football Manager 2018 aangekondigd

Football Manager 2018 is vanaf 10 november verkrijgbaar. Dat heeft uitgever Sega aangekondigd.

Ontwikkelaar Sports Interactive laat weten in september meer details over de inhoud van de game bekend te maken. Voor nu is alleen bekendgemaakt dat de drie verschillende versies van de game voor het eerst tegelijk uitkomen.

Het gaat om Football Manager 2018 voor pc, Mac en Linux, Football Manager Touch 2018 voor pc, Mac, Linux, iOS en Android en Football Manager Mobile 2018 voor iOS en Android.

Geïnteresseerden die de game alvast reserveren ontvangen twee weken eerder toegang tot de bètaversie. Progressie die in de carrièremodus is geboekt kan meegenomen worden naar de volledige versie.

We waren erg positief over Football Manager vorig jaar, zoals je in onze recensie kunt lezen. Heb jij de game ook gespeeld? Of ben je eerder afgehaakt? En ga jij dit jaar weer los als trainer?

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Als mensen horen dat ik game, dan vragen ze wel eens ; wat speel je dan? Dan zeg ik vaak ; Alles, ik vind eigenlijk alles wel leuk.
    Maar das niet waar, want managers vind ik fucking saai en aanvoelen als thuiswerken. Ik pas.

  • Heerlijk spel, speel fm2017 nog steeds met vrienden online. Hopen op weer een aantal nieuwe elementen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren