1. Enge objecten achter de schermen van Banjo-Tooie ontdekt

Enge objecten achter de schermen van Banjo-Tooie ontdekt

Met een programma genaamd 'Boundary Leak' bekijkt YouTuber Shesez wat er achter de camera van diverse games gebeurt. Zo ook bij Banjo-Tooie.

Dankzij het programma kan hij omgevingen zien die eigenlijk op dat moment niet door de speler gezien mogen worden, wat soms erg vreemde of zelfs griezelige beelden oplevert. Zo hangt ergens in de lucht zomaar de slechte heks Gruntilda rond. Ook zien we wat lichaamsdelen en spookachtige beelden die we eigenlijk niet horen te zien.

De beelden zijn hieronder te bekijken. Zo zie je maar dat je ook in een zeventien jaar oude game nog genoeg nieuws kunt vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • 'Boundary Break' heet de serie ;)

  • staat nota bene in de titel van het gelinkte filmpje… achja IG heeft daar wel vaker last van.

  • Als dat soort dingen er dus oorspronkelijk in zaten hebben ze die gewoon hidden gemaakt ipv eruit gesloopt dus de code moet aangepast kunnen worden zodat je deze features ook zonder hulpprogramma's kan zien… De vraag dient zich aan hoe lang het duurt voordat iemand dat voor elkaar krijgt…

  • 17 jaar

  • Dit blijft (voor mij) toch echt één van de beste games ooit gemaakt. <3    OT:
    Heel tof dat er nog steeds dingen gevonden worden in zo'n oude games. :)

  • Tooie was ook donkerder…even uit de kast halen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren