1. Metal Gear Rising en Screamride speelbaar op Xbox One

Metal Gear Rising en Screamride speelbaar op Xbox One

De hack n slasher Metal Gear Rising: Revengeance is nu speelbaar op Xbox One via het backwards compatibility-programma.

Met de service kunnen gamers Xbox 360-games op de Xbox One spelen. Dat kan met de originele Xbox 360-disk of door de game digitaal te kopen.

Metal Gear Rising: Revengeance draait om Raiden, een van de hoofdpersonages uit Metal Gear Solid 2, die in deze game als cyborg door het leven gaat. Het spel is ontwikkeld door PlatinumGames, bekend van onder andere Bayonetta. Net als die game speelt Revengeance als een snelle actiegame, zeker in vergelijking met de andere Metal Gear-titels.

Daarnaast is ook Screamride toegevoegd als game die via backwards compatibility speelbaar is. Screamride is van Frontier Developments, de ontwikkelaar van RollerCoaster Tycoon 3, Elite: Dangerous en Planet Coaster.

Mensen die Metal Gear Rising nog niet hebben gespeeld: dit is je kans om dit sterk staaltje actie van PlatinumGames uit te proberen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • MG Rising geweldige game.

  • Vorige week ook Arkham Origins toegevoegd :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren