1. Deadly Premonition-director Swery maakt katten-rpg

Deadly Premonition-director Swery maakt katten-rpg

Hidetaka Suehiro, ook wel bekend als Swery, komt binnenkort met een katten-rpg genaamd The Good Life. De game wordt geproduceerd door White Owls, de nieuwe studio van Swery. The Good Life is een rpg die de nadrukt legt op "het dagelijkse leven", aldus Swery, ook al bekend als de maker van Deadly Premonition en D4: Dark Dreams Don't Die.

Het spel speelt zich af in een regenachtig dorpje in Rainy Woods. Naomi, een fotograaf uit New York ontdekt vervolgens dat iedereen in het dorp 's nachts verandert in een kat. De fotograaf transformeert zelf ook in een kat wanneer de zon onder gaat om mee te genieten van het goede leven. Overdag blijkt echter dat de inwoners van het dorp zich niets herinneren van de nacht ervoor. Wat is hier aan de hand? Het is aan Naomi, de hoofdpersonage, om het mysterie rondom het dorp te ontrafelen.

Swery geeft aan dat The Good Life "de geest van Deadly Premonition zal overnemen, met een compleet nieuwe manier van gameplay". Hij voegt toe: "Ik ben er zeker van dat het meest gelukkige dorp in de wereld met meest bizarre inwoners jullie harten zal grijpen en ze diep in hun wereld zullen trekken. Ik weet zeker dat de game veel mensen blij zal maken!"

Binnenkort lanceert de crowdfunding voor The Good Life op platform Fig. Bekijk hieronder een artwork-afbeelding van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Kan niet wachten!

  • 23 uur per dag slapen en dan in dat ene uurtje naast de kattenbak zeiken, gewoon om je baasje te irriteren. Ja, ik spreek uit ervaring ;)

  • Van ieder anders hand had ik geen interesse in deze game gehad, maar bij hem ben ik wel nieuwsgierig. 'If it fits, i sits :)'

  • Lijkt me niets aan maar jullie zitten niet op mijn katten gejank te wachten of wel?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren