1. Trailer onthult details over open bèta Destiny 2 voor pc

Trailer onthult details over open bèta Destiny 2 voor pc

Een trailer is verschenen waarin een open bèta is aangekondigd van Destiny 2 voor pc. De open bèta is beschikbaar van 29 t/m 31 augustus exclusief voor pc. Verder ontvangen spelers 24 uur aan Early Bèta Access bij vroegtijdige aankoop van Destiny 2 op Blizzard Battle.net.

Eerder deze maand is een limited edition Destiny 2 DualShock-controller aangekondigd .

Destiny 2 wordt uitgebracht op 6 september voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 24 oktober voor pc. Bekijk hieronder de officiële trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Blizzard Battle.net. wat tegenwoordig alweer gewoon Battle.net is.    Verder is dit toch exact dezelfde beta qua content qua dan diee consoles hadden.

  • Alleen dan 60 fps.

  • Tja destiny op console was vaak al te makkelijk, met de precisie van een M/K combo lijkt me dit spel alleen maar makkelijker worden. Hopelijk tweaken ze de moeilijkheid voor de PC wel apart.

  • Ja precies, de eerste keer Vault of Glass was een eitje idd…  • De PC beta heeft andere multiplayer maps had ik gelezen. Maar de content mag inderdaad wel wat moeilijk zijn op de PC, want daar is raakschieten een stuk makkelijker.

  • Op een andere site vond ik de complete info:    Bungie biedt 4K-ondersteuning zonder een framerate beperking, betere matchmaking , meer power ammo drops, kortere tijd om super charge te laden en allerlei andere verbeteringen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren