1. Uncharted 4-update bevat personages uit The Lost Legacy

Uncharted 4-update bevat personages uit The Lost Legacy

Naughty Dog brengt op 22 augustus een Uncharted 4: A Thief's End-update uit, die personages uit de aankomende stand-alone The Lost Legacy en de multiplayer-modus Survival Arena bevat. In feite is deze nieuwe multiplayer-modus een uitbreiding op Uncharted 4: Survival.

Nadine en Chloe, de hoofdpersonages uit The Lost Legacy, worden met de update beschikbaar gesteld voor de multiplayermodus van de game. Ook Asav, de antagonist uit het aankomende avontuur, wordt met de update toegevoegd.

Ook bevat de aankomende update een multiplayer-modus onder de naam Survival Arena. De modus bevat 130 verschillende type waves van vijanden. Ook zijn nieuwe vijanden toegevoegd, evenals Siege zones en modifiers, die per ronde willekeurig bepaald worden.

Tot op heden bevatte Uncharted 4: Survival maar 50 type waves, wat betekent dat er 80 nieuwe waves worden toegevoegd. Survival Arena zal te spelen zijn op alle 14 verschillende maps die al aanwezig zijn in het spel. In de co-op-modus kunnen maximaal drie spelers tegelijk spelen.

De update wordt uitgebracht op 22 augustus en is gratis te downloaden. Uncharted 4: A Thief's End is verkrijgbaar voor PlayStation 4. Een dag later lanceert Uncharted: The Lost Legacy. Bekijk hieronder de trailer van de Survival Arena-modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Chloe en Nadine zitten al in de multiplayer sinds het spel uit is :P ?

  • Klopt, maar in de livestream van NaughtyDog werd verteld dat dat de 'uncharted 2 chloe' was.
    Deze word dus meer 'uncharted 4'

  • Ach so.
    Had stiekem wel zoiets kunnen verwachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren