1. Release Crackdown 3 verschoven naar lente 2018

Release Crackdown 3 verschoven naar lente 2018

Crackdown 3 is uitgesteld. De game komt nu pas in de lente van 2018 uit.

Crackdown 3 had eigenlijk op 7 november uit moeten komen. "De campagne, de co-op en Wrecking Zone-modus van Crackdown 3 gaan naar de lente van 2018 zodat we het spel zo geweldig maken als fans verwachten", aldus een Tweet van Microsoft Studios Publishing-manager Shannon Loftis.

Loftis laat aan Polygon weten dat Crackdown 3 een "ambitieuze game is" en dat de ontwikkelaar zeker wil weten dat de balans tussen de drie modi van de game in orde is. "We denken dat het spel de tijd verdient die we het geven."

Crackdown 3 is al geruime tijd in ontwikkeling en werd op E3 2014 aangekondigd. De game had tegelijk moeten lanceren met de Xbox One X, de krachtigere Xbox One-console die onder andere 4K-graphics weergeeft.

Het is natuurlijk goed dat Microsoft zijn tijd neemt voor de game en geen onderontwikkeld product uitbrengt, maar het is wel pijnlijk dat de Xbox One X-lancering wordt gemist. Ga jij de console nog aanschaffen nu Crackdown 3 pas volgend jaar uitkomt?

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik wacht toch op Ori2 & Super Lucky's Tale.
  Deze game is niet zo mijn ding. :)

 • Lucky tale zou ook je ding niet moeten zijn. De doelgroep van die game is voor de 8 jarige gamer. Deze game is een serieuze belediging naar hun 2 platform goden waar van ze het ip bezitten maar nooit uitbrengen

 • Ik kijk ook uit naar Super Lucky's Tale!

 • Ik ook!

 • Manman is ziet er niet uit het is echt voor een 8 jarige. Het is een grote dikke middelvinger naar Banjo en Conker. En jullie kijken hier naar uit. Ja jullie zijn dan snel tevreden. Deze game gaat hooguit 67 procent scoren. Het is werkelijk lachwekkend dat jullie hier tevreden mee zijn.

 • Gvd Kaas, wat kan jij een hoop stront uit je bek produceren.

 • Kaassouflee dubbel ee op je beeldschermmmmmm.

 • Hij snapt er echt daadwerkelijk HE-LE-MAAL niets van. 0% gewoon.

 • Hahaha als je lucky tale goed vind ben je zelf verkeerd uit je bed gevallen . Dit lijkt nergens op. Leuk voor mijn neefje van 8. Maar dit uit laten komen. Terwijl je Banjo en Conker al jaren links laat liggen. Is een regelrechte schande.  Maar als de reviews online verschijnen en het scoort een 6.5 hooguit. Roep je weer kaassouflee je had het weer volledig bij het rechte eind. Als je denkt dat dit een goed spel wordt dan moet jezelf even na laten kijken.  En zo zie je brengt niks op first party gebied en dan zijn mensen blij met dit soort games.

 • Ja, want mensen die een andere mening hebben zijn 'verkeerd uit bed gevallen'.. (Totaal verkeerd gebruik van een spreekwoordelijk gezegde, maar goed.)
  + Dat het 'nergens op lijkt' is JOUW mening en geen feit.  Banjo & Conker staan totaal los van SLT, aangezien Banjo & Conker door Rare ontwikkelt (zouden) worden en SLT door een totaal andere studio, genaamd 'Playful', ontwikkeld wordt.
  Die vergelijking slaat dus helemaal nergens op.  Al krijgt SLT gemiddeld een 2 (wat zeker niet gaat gebeuren)… Als ik het een vette game vind, dan is het goed. :')
  Dan is het voor mij (en dus zeker ook voor andere personen) een goede game. Punt uit. ;)  En wat boeit het nou of het 1st-party, of bv. 2nd-party is? :')

 • Om nog maar niet te noemen dat RARE allang RARE niet meer is. Volgens mij werkt daar helemaal niemand meer die ooit aan de originele BK-games werkte.  Misschien brengen ze daarom wel geen BK meer uit. Zijn ze juist bang dat de nieuwelingen hem zouden verprutsen, lol. En dan is het maar goed ook.  Ik zou iig niet weten waarom een andere game van een andere dev niet uit zou mogen komen omdat het schaduwteam van RARE niet bezig is met een BK.

 • Lucky tale is ook op vr verschenen. En daar al geen hoogvlieger. Maar goed heb plezier ermee. En nu huil je dat ik zeg dat je verkeerd uit ned gevallen bent. Terwijl jezelf met uitspraken als stront uit je bek komt. Pietje toch.  Aurora. Zijn er geen andere studio's die iets vets van Banjo kunnen maken. Bijvoorbeeld Conker Insomiac zou dat prima kunnen. En Banjo zal ook wel íemand voor ingehuurd kunnen worden lijkt mij

 • @Aurora
  Hij snapt er inderdaad helemaal niks van Aurora.
  Side note: Ik droom wel van een Banjo-Threeie (of een andere nieuwe Banjo game), daar niet van… :(  @kaas
  VR is ook totaal wat anders dan een reguliere game beleving, zoals men die gewend is. Uhm… Ik zeg alleen dat je het juiste spreekwoordelijk gezegde totaal verkeerd gebruikt en dat is een feit.
  Welke uitspraken zijn dan 'stront' Kaas? Show me. :)
  + JIJ DENKT dat Conker Insomiac 'prima' een Banjo game zou kunnen maken. Dat is wederom geen feit.  –> Klaagsouflee is de man die echt alleen maar aannames maken kan (hee, dat rijmt!).

 • Uit armoede heb ik mijn PS3 nog eens bovengehaald. Die had pas leuke platformers én vééééél.  Ratchet and Clank HD collection (PS2 remaster)
  Ratchet and Clank A Crack in Time.
  Ratchet and Clank Tools of Destruction
  Ratchet and Clank Nexus  Jak and Daxter HD collection (PS2 remaster)  Sly Cooper HD collection (PS2 remaster)
  Sly Cooper Thieves in Time  Puppeteer  inFamous 1 en 2  (LittleBigPlanet is niet mijn ding)

 • Niet slecht bedoeld hoor Piet, maar als ze het personage in Crackdown vervangen voor Super Mario, dan koop je hem meteen :P Ik weet het zeker! :P • Hahah! Ik snap je comment Furyan, maar ik ben totaal niet van de shooters (Splatoon vind ik enigszins een ander verhaal, omdat die game afwijkt van het reguliere 'schiet iedereen dood' riedeltje).  Ik denk dat je ervan zou verschieten, als je zou weten hoeveel soorten Mario games ik NIET in bezit heb. :P

 • Haha, ik maakte ook maar een grapje. Dat hele Crackdown kan mij ook niet bekoren.

 • No problemo! ;P

 • VR het is dezelfde game. Manman. Conker je neemt de humor van Sunset overdrive. Graphics en gameplay met aanpassingen van Ratchet en klaar is kees.  Maar we gaan het zien. Ik zeg succes met het spelen van middelmaat.  Pietje S hopeloos figuur zit er vaak naast vrijwel altijd oa E3 Nintendo en blijft maar posten. Als het geen kleurrijke game is speelt meneer het al niet. Waarom doe ik moeite voor dit figuur

 • Helemaal gelijk kaassouflee! Waarom doe je moeite voor Piet? Waarom doe je moeite voor iemand anders hier? Totaal niet de moeite waard.  Gewoon niet meer reageren! Probleem opgelost, voor jou en voor ons! ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren