1. We Happy Few op 13 april 2018 naar pc, PS4 en Xbox One

We Happy Few op 13 april 2018 naar pc, PS4 en Xbox One

Vanaf 13 april 2018 kan We Happy Few zowel fysiek als digitaal gekocht worden voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gearbox helpt om de game, die al geruime tijd via Early Access verkrijgbaar is op Steam, uit te geven op de diverse platforms. Het spel moet uiteindelijk een volledige verhalende campagne met drie speelbare personages bevatten.

"Ons team was trots op de eerste reacties op We Happy Few en we vinden het dan ook geweldig dat we de kans krijgen om het spel groter te maken", aldus Guillaume Provost, die aan het hoofd staat van ontwikkelaar Compulsion Games. "Gearbox gelooft sinds het begin in ons en dankzij deze samenwerking kunnen we de game maken die onze fans verwachten."

De game gaat standaard 59,99 euro kosten, maar mensen die de Early Access-versie hebben gekocht, of hebben betaald voor het spel op het Xbox One Game Preview-programma, ontvangen de volledige versie gratis. Voor 150 euro kan tevens een collector's edition gekocht worden, waarin onder andere een masker, lamp, soundtrak op vinyl en alarmklok zit. De game zit er echter niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Deze game lijkt me erg… interessant…
  En dat bedoel ik op een positieve manier.
  (Oh en die artstyle..! <3)

 • Dit lijkt me een typisch voorbeeld van een verhalende game die je absoluut niet in early acces wilt spelen.

 • Dat ze er nu pas mee komen.
  D8 dat het al afgelopen was toen ze de onvolledige versie online hadden gezet.
  Goed nieuws want ik wil ook ratten bday cake!

 • Ik dacht dat dit een Xbox exclusive was.
  super !

 • Ik dacht precies hetzelfde. Leuk dat ie ook naar meer platformen komt.

 • Tof dat deze nu ook naar de PS4 komt……..dacht dat dit een exclusive was. Lijkt veel op Bioshock en dat is altijd goed.  "Voor 150 euro kan tevens een collector's edition gekocht worden, waarin onder andere een masker, lamp, soundtrak op vinyl en alarmklok zit. De game zit er echter niet."  Een masker, lamp, soundtrack en een alarmklok……….maar geen game voor dat geld ? Haha !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren