1. Wreek je vermoorde ouders in Kingdom Come: Deliverance - Trailer

Wreek je vermoorde ouders in Kingdom Come: Deliverance - Trailer

In een nieuwe verhalende trailer van Kingdom Come: Deliverance worden meer details rondom het verhaal gegeven.

Het personage van de speler, Henry, verliest zijn ouders en vanaf dat moment werkt Henry maar naar één doel: wraak nemen.

Kingdom Come: Deliverance moet een uitermate realistische weergave bieden van de Middeleeuwen, waarbij spelers moeten trainen om te leren vechten en elk gesprek en elke keuze invloed moet hebben op de spelwereld en hoe andere personages de speler zien. De game verschijnt op 13 februari 2018 op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Sommige gezichtanimaties zijn echt afschuwelijk slecht. Maar dat gaat mij er niet van weerhouden om deze game te gaan spelen.

  • De gezichtsanimatie van Cara Delevingne heeft je immers ook niet tegengehouden om Valerian te zien.    Moppie! Moppie! :D

  • De gezichtsanimatie van Cara Delevingne is sowieso niks mis mee. Lekker ding is dat.

  • Net zo lekker als bijten in een stuk hondsdolle cavia.

  • Dit straalt alles uit van een goede B game, eentje waarvan je vergeeft dat er wat foutjes inzitten omdat je merkt dat de rest met liefde is gemaakt. Een beetje zoals de Arma serie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren